La Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2010 amb la Marató de TV3

0
1700

Les lesions medul.lars i cerebrals adquirides serà el tema central de la pròxima edició de La Marató de TV3 que es celebrarà diumenge 19 de desembre. Divulgació, sensibilització i entreteniment es combinaran per obtenir els fons que ens permetran donar un important impuls econòmic a la recerca en les lesions medul•lars i cerebrals adquirides, per cercar els mètodes i les tècniques que puguin arribar a curar els afectats o millorin de manera significativa la seva qualitat de vida| “ El teu gest val per dos” aquest serà el lema que faran servir els organitzadors de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat 2010 per fer la campanya de recaptació segon l’acord que han arribat amb la fundació de la Marató de TV3. Tots els corredors que participen el proper 31 de desembre a la XII Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat i que participin amb el Xip de l’organització (xip blanc) el podran retornar a l’arribada. Serà un gest important de mesura mediambiental, i el seu lliurament representarà una aportació de 80 cèntims per xip a la Marató de TV3 Tota la informació a http://www.santsilvestre.com/maratotv3.html      Responsable de Organització

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.