COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
400

Aquest cap de setmana s\’inicia la temporada catalana de cros 2010-2011 amb la celebració el diumenge 31 d\’octubre del Cros d\’Olot, que aquesta any arriba a la quinzena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d\’una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l\’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 30 de gener a Granollers. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Vic el 16 de gener. El Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 23 de gener a Sabadell, coincidint amb la cinquanta edició del Cros de Sant Sebastià. | Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d\’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d\’Espanya de cros. A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d\’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Haro ( La Rioja ) el proper 27 de febrer. El Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs, que es realitzarà el 13 de febrer a Punta Umbría, Huelva. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 20 de març a la mateixa seu que el campionat estatal, Punta Umbría. Però abans tenim el Campionat d\’Europa que es realitzarà a Albufeira (Portugal) el proper 12 de desembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.