Eassun presenta nous colors de la Piuma

0
310

A causa de l\’èxit obtingut amb el model La Piuma, la marca d\’ulleres esportives Eassun ha decidit presentar tres nous colors d\’aquest model per a la col·lecció de 2010.
La Piuma és una ullera sort dotada d\’un sistema de lents intercanviables que permeten tenir una protecció adaptada i segura depenent de la llum solar rebuda. | El model de Eassun, amb tan sols 17 grams, és un dels més lleugers del mercat. Precisament aquest pes ploma i el seu innovador disseny permeten una còmoda adaptació de la porta mala sort a la cara de l\’atleta. A més, compta amb un sistema de ventilació interior de la lent per evitar el empanyament de la ullera. Hi ha dos models que es diferencien en el tall de la lent: La Piuma I i la Piuma II. Els nous colors són: LA PIUMA I. Muntura Blanco brillo/ Lent blue revo Muntura Blanco brillo/ Lent xarxa *revo LA PIUMA II. Muntura Blanco brillo/ Lent plata El PVP és el mateix en els dos models: 79 euros.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.