Eassun presenta nous colors de la Piuma

0
749

A causa de l\’èxit obtingut amb el model La Piuma, la marca d\’ulleres esportives Eassun ha decidit presentar tres nous colors d\’aquest model per a la col·lecció de 2010.
La Piuma és una ullera dotada d\’un sistema de lents intercanviables que permeten tenir una protecció adaptada i segura depenent de la llum solar rebuda. El model de Eassun, amb tan sols 17 grams, és un dels més lleugers del mercat. Precisament aquest pes ploma i el seu innovador disseny permeten una còmoda adaptació de la ullera a la cara de l\’atleta. A més, compta amb un sistema de ventilació interior de la lent per evitar el empanyament de la ullera. Hi ha dos models que es diferencien en el tall de la lent: La Piuma I i la Piuma II. Els nous colors són: LA PIUMA I. Muntura Blanco brillo/ Lent blue revo Muntura Blanco brillo/ Lent xarxa revo LA PIUMA II. Muntura Blanco brillo/ Lent plata El PVP és el mateix en els dos models: 79 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.