PEPE RIOS DONA ESPECTACLE PER ELS CARRERS DE MANRESA

0
765

La setena edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA ha estat un èxit esportiu i organitzatiu. Esportiu per que els atletes han lluitat de valent al llarg de tot el recorregut de la prova. S\’ha batut els rècords masculi i femení de la prova manresana. I organitzatiu per que els mes de 100 voluntaris de Club Atlètic Manresa han fet possible la prova, amb el suport de Policia Local i Mossos d\’Esquadra. Mes de 1000 inscrits en la prova, concretament 1016 inscrits, que sumats als 65 joves atletes de la cursa de promoció fa un total de 1081 atletes, superant en 291 atletes el rècord d\’inscrits de l\’any 2009 situat en 790 inscrits (723 en la cursa absoluta i 67 en la cursa de promoció) . Finalment, s\’han classificat entre les dues curses celebrades un total de 934 corredors.
Resultats de les categories de veterans. | El corredor de CA Manresa JOSÈ RIOS ha ofert una victòria a tots aquells que aquest mati de diumenge s\’han apropat als carrers de la ciutat, dominant des de el primer fins el darrer metre de la prova, guanyant amb uns esplendits 29\’44\”, millorant el rècord de la prova que estava en mans de l\’atleta de FC Barcelona POL GUILLEN amb 29\’59\”, proclamant-se campió català de la distància. RIOS s\’ha imposant amb autoritat avantatjant a GUILLEN en 38 segons. Ambdos atletes han anat junts al capdavant de la prova fins el quilòmetre 3, que ha estat quan RIOS ha deixat darrera seu a GUILLEN, i de forma progressiva ha anat adquirint diferencia fins arrivar a aquests 38 segons. El tercer graó del podi ha estat per ADRIÀ GARCIA (FCB) amb 31\’12\”. Excel.lent actuació la duta a terme per l\’atleta santfeliuenc de CA Manresa JUST SOCIATS que ha estat 4art amb 31\’20\”. Brillant 8ena posició de DAVID MARTINEZ (CA Manresa) amb 32\’21\”. Club Atlètic Manresa s\’ha proclamat Campió de Catalunya per a clubs al imposar-se amb un temps total de 1h33\’34\” (suma dels seus 3 millors corredors classificats), per davant de FC BARCELONA que ha estat 2on amb 1h36\’48\”. En l\’apartat femení, la navarclina ROSA MARIA MORATÓ (València TM) ha imposat la seva superioritat guanyant amb uns sensacionals 33\’33\”, proclamant-se campiona catalana de l\’especialitat, per davant de la manresana MERITXELL CALDUCH (FC Barcelona / 35\’32\”), i ANNA BOVÉ (FC Barcelona / 37\’33\”), millorant tambè el rècord de la prova en mans de la valenciana afincada a Catalunya GEMA BARRACHINA (33\’42\” -2009-). L\’equip femení de Club Atlètic Manresa (Gallardo, Soler i Otaola) s\’ha imposat en la classificació per a clubs. S\’ha tornat a demostrar que els 10 KMS URBANS DE MANRESA son molts rapids, i que el traçat del circuit homologat facilita l\’obtenció de bons registres. Treinta i quatre atletes han baixat de 35\’00\”, i 156 corredors han baixat de la de barrera dels 40\’. Els 29\’44\” de RIOS i els 33\’33\” de MORATÓ ho avalen.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.