PREPARA LA MARATÓ DE BARCELONA I LA MITJA DE GAVÀ AMB JULIO REY

0
423

Un any més a l’Associació Esportiva Corredors.cat enceta una nova temporada de reptes de tardor-hivern. La preparació de la Marató de Barcelona és ja un clàssic habitual a Corredors.cat, i enguany, degut a la bona acollida de la passada edició, tornarà a preparar conjuntament la Mitja Marató de Gavà. D’aquesta manera, tot aquell que no s’atreveixi encara amb la llarga distància, o tothom que vulgui millorar la seva marca en mitja marató podrà fer-ho d’una forma diferent: compartint l’experiència en grup i sota les directrius d’un professional d’èlit. A més a més, aquest any tots aquells que optin per la preparació de Marató podran fer un bon test de marató a la Mitja de Gavà, ja que es farà tres setmanes abans de la Marató de Barcelona.| Com cada any des de la Comissió Esportiva de l’Associació han intentat que sigui un atleta de renom qui guiï i ajudi amb la seva experiència i millors consells, a tots aquells que s’hi apuntin. Així, des de l’Abel Antón al 2008, passant pel Fabián Roncero al 2009 i amb la recent col·laboració del Roger Roca aquest mateix any, teníen el llistó força alt. Aquesta vegada tothom que ho vulgui tindrà la sort de poder tenir com a entrenador un altre superclasse com és el Julio Rey Sobradament conegut pels bons aficionats a l’atletisme, dins de la seva impressionant trajectòria en marató destaquen: Sots-campió mundial a París al 2003, dues vegades medalla de bronze als europeus (2002 i 2006) i quatre vegades campió a Hamburg, on al 2006 va establir l’actual rècord d’Espanya amb un magnífic temps de 2h06’52”. A través del fòrum de Corredors.Cat en Julio Rey ens prepararà un pla d’entrenament per a diferents grups objectiu en funció dels inscrits, i en farà el seguiment diari a cada repte (Mitja Marató o Marató). Esperem que els reptes proposats us agradin i poder comptar amb molts de vosaltres! Durada del repte de Marató 15 setmanes (comença el 22 de Novembre) Durada del repte de Mitja Marató 12 setmanes (comença el 22 de Novembre) Inscripcions Mitjançant el TPV de Corredors.cat: http://www.corredors.cat/tpv/13-reptes Trobareu més informació dins l’apartat de reptes del fòrum de Corredors.Cat: “Julio Rey, Gavà i Barcelona 2011” Termini d’inscripció Fins el 19 de novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.