Mitja Marató de Salou

0
532

Torna la \”Mitja\” de Salou! La mitja marató més mediterrània de l\’any tindrà lloc el proper 12 de desembre a Salou. ¡La setena edició de la cursa tindrà un recorregut inèdit! La versió 2011 ha estat imaginada perquè els participants puguin gaudir encara més de la Costa Daurada i de la seva platja. Nombroses vistes al Mar tornaran la prova tan bonica com entretinguda. Una altra novetat: la plaça de les comunitats autònomes, al centre del Passeig Marítim Jaume I, acollirà la sortida i l\’arribada. Amb la Mediterrània com panorama i percussionistes com a màxims animadors, els atletes hauran d\’enfrontar-se a l\’única dificultat del circuit, a la \”Platja Llarga\”, un pujada que els portarà feia un espectacular paisatge. No obstant això, el perfil general de la cursa és bastant pla i ràpid. Per coronar l\’esdeveniment, la tradicional Pasta Party esperarà els participants a meta … Tot està llest perquè la mitja marató de Salou sigui LA cursa popular del proper Nadal.| Detalls Nom : Mitja Marató de Salou Data: à 12 desembre Distància: à 21,1 km Preu: 16 euros (18 euros a partir de l\’1 de desembre) Més informació i inscripcions a www.mitjadesalou.com  

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.