Mitja Marató de Salou

0
313

Torna la \”Mitja\” de Salou! La mitja marató més mediterrània de l\’any tindrà lloc el proper 12 de desembre a Salou. ¡La setena edició de la cursa tindrà un recorregut inèdit! La versió 2011 ha estat imaginada perquè els participants puguin gaudir encara més de la Costa Daurada i de la seva platja. Nombroses vistes al Mar tornaran la prova tan bonica com entretinguda. Una altra novetat: la plaça de les comunitats autònomes, al centre del Passeig Marítim Jaume I, acollirà la sortida i l\’arribada. Amb la Mediterrània com panorama i percussionistes com a màxims animadors, els atletes hauran d\’enfrontar-se a l\’única dificultat del circuit, a la \”Platja Llarga\”, un pujada que els portarà feia un espectacular paisatge. No obstant això, el perfil general de la cursa és bastant pla i ràpid. Per coronar l\’esdeveniment, la tradicional Pasta Party esperarà els participants a meta … Tot està llest perquè la mitja marató de Salou sigui LA cursa popular del proper Nadal.| Detalls Nom : Mitja Marató de Salou Data: à 12 desembre Distància: à 21,1 km Preu: 16 euros (18 euros a partir de l\’1 de desembre) Més informació i inscripcions a www.mitjadesalou.com  

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.