La novena edició del Raid Barcelona Marítim se celebra el diumenge 24 d’octubre

0
2209

El proper diumenge 24 d’octubre tindrà lloc el IX Raid Barcelona Marítim, una prova multiesportiva organitzada per la Fundació Claror que es desenvolupa per la rodalia del CEM Marítim, pel passeig Marítim i per la platja de la Barceloneta. La competició començarà a les 8.30 hores i es calcula que finalitzarà a les 14.30 hores.| Un total de 60 equips participants, el màxim fixat per l’organització de la prova, disputaran vuit proves esportives: escalada, circuit d’habilitat, prova de força, caiac de mar, punteria, cursa de resistència, natació i orientació. Els equips estaran formats per quatre persones, dels quals tres participaran en la prova i un serà suplent. Entre els tres participants de cada equip hi haurà d’haver com a mínim un integrant femení i un de masculí. El Raid és una prova multiesportiva de caràcter popular i gratuïta. La dinàmica de la prova està pensada perquè cada equip pugui dur el seu ritme. L’estructuració de la competició permet que sigui un esdeveniment atraient tant per als equips que volen prendre’s la prova com una competició com per als qui volen gaudir d’una festa esportiva popular. Les proves Escalada: l’equip haurà de superar un seguit de vies d’escalada, cadascuna d’elles de dificultat diferent. Circuit d’habilitat: recorregut fet per sorra de la platja de la Barceloneta. Prova de força: es faran llançaments de pilota medicinal de cinc quilograms. Caiac de mar: els equips faran un recorregut en caiacs dobles autobuidables a la platja de la Barceloneta. Punteria: durant 45 segons, cada equip farà tants llançaments com pugui a cistella des de la línia de tir lliure. Es comptaran els punts per cada una de les cistelles. Cursa de resistència: es cobrirà, per equips, una distància pel litoral de Barcelona. Natació: dinàmica de relleus en la qual s’haurà de completar una distància nedant. Orientació: dinàmica d’orientació pel barri de la Barceloneta. Dades principals Dia: Diumenge 24 d’octubre 2010 Lloc: Platja de la Barceloneta i Passeig Marítim, davant del CEM Marítim Horari: 8:30 a 14:30 hores Número d’equips participants: 60 equips de 4 persones (240 participants)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.