Obertes les inscripcions de la Sansi 4

0
524

La 4ª edició de la Sant Silvestre de Lloret de Mar, “La Sansi”, se celebrarà el proper 19 de desembre de 2010 a partir de les 10:00h. Com és habitual, la ja tradicional prova atlètica, considerada com la tercera Sant Silvestre d\’Espanya, només per darrere de les de Madrid i Barcelona, serà organitzada pel Club Atletisme La Sansi en col·laboració amb l\’Ajuntament de Lloret de Mar.| Com a principal novetat, es troba la disputa de la 1ª edició de la Sansi de la Dona, que tindrà lloc a les 11:00h del matí, entre les proves infantils, que començaran a les 10:00h i en les quals s\’esperen a més de 700 menors de 13 anys, i l\’absoluta masculina, que es disputarà a les 11:45. Cinc minuts abans que marxadors, practicants del Nordic Walking i de caminar ràpid tirin a rodar pels carrers de la localitat selvatana al costat del medallista mundial Jesús Ángel García Bragado. En la La Sansi de la Dona, creada en honor a la Dona Marinera, una escultura que presideix la platja de Lloret i que és considerada com un dels símbols de la població de la Costa Brava, totes les participants podran anar equipades amb una samarreta que se\’ls lliurarà al costat del dorsal. D\’aquesta manera, l\’organització creu que les al voltant de 800 dones que es donaran cita el 19 de desembre, tindran el protagonisme que mereixen en un any especial per a l\’esport femení a Lloret de Mar. Un jornada en la qual, com ja va succeir l\’any passat, quan es van esgotar els 2.700 dorsals previstos deu dies abans de la carrera i quan la gent va omplir els carrers i la pista d\’atletisme, s\’espera la participació de 4.000 persones, els qui, per només inscriure\’s, rebran una samarreta tècnica, i com cada any nombrosos regals de Henkel, ChupaChups, Medilast, Powerade, Kellogg´s o Lligo, entre uns altres, i entraran en grans sorteigs. Fa dos anys, en La Sansi 2, un corredor es va portar un Peugeot 107. Sobre les queixes abocades l\’any passat per Jose Luis Blanco, organitzador de la Sansi, el protagonista va indicar que “demano disculpes per les declaracions realitzades. Van ser degudes a un mal entès que va ser solucionat posteriorment. Per tal motiu, vull agrair a l\’Ajuntament de Lloret de Mar tot el seu respatller, doncs sense ell, aquesta carrera no seria possible”. Quant al suport dels organismes oficials, va comentar que “vaig reclamar més presència i ajuda de les institucions catalanes, i aquest any, per fi, comptarem amb ella”. Confirmada ja la presència d\’atletes de la talla d\’Eva Arias i Ángel Mullera. Els 5 quilòmetres més coneguts i ràpids d\’Espanya, a nivell del mar i totalment plans, comptaran amb la presència d\’atletes olímpics i internacionals, així com de rostres coneguts del món de l\’esport i d\’altres àmbits socials. Les inscripcions per la Sansi 4 ja estaran obertes matí a partir de les 19:00h. en www.lasansi.com i en El Puntet de Lloret. Per a més informació, poden visitar la web oficial de la carrera (www.lasansi.com).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.