III CURSA D’ ORIENTACIÓ URBANA DE TERRASSA 2010

0
2138

23-10-2010 10h Plaça de l’Assemblea de Catalunya – Terrassa
La Cursa d’ Orientació Urbana de Terrassa 2010 es celebrarà el proper dia 23 d’octubre , a partir de les 10h del matí. La sortida s’efectuarà a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya. Organitzen l’esdeveniment el Pla de Barris, l’ Associació de Veïns La Maurina i, la Secció de Curses d’ Orientació de la Unió Atlètica Terrassa.| La prova presenta 2 curses de diferents modalitats. La Cursa de la modalitat COMPETITIVA està reservada a corredors i corredores ja experts o, que es dediquen a altres esports a nivells més intensius. Les inscripcions d’aquesta modalitat poden ser COMPETITIVA INDIVIDUAL o COMPETITIVA PER EQUIPS. L’altra modalitat de Cursa que es pot fer és la LLIURE. Està pensada per aprendre el funcionament del món de l’Orientació i/o passar una estona divertida, amb més temps i menys exigència. Les inscripcions d’aquesta segona modalitat, també són LLIURE INDIVIDUAL o LLIURE PER EQUIPS. Les classificacions finals tindran en compte les categories següents: – Categories Homes – Categories Dones – Participants Menors de 14 anys – Participants de 14 a 18 anys – Participants de 18 a 35 anys – Participants Masters (de més de 35 anys) La informació sobre la Cursa i , els butlletins d ’inscripcions es troben als següents webs: http://maurinaorienta.blogspot.com www.unioatleticaterrassa.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.