XX CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

0
463

El sabadellense Miquel Blanchart (Califòrnia Sport) i l\’atleta d\’Ucraïna Inna Lebedieva , guanyadors absoluts
La carrera de 10 Km. del Club Natació Sabadell celebrada aquest diumenge i que arriba a la seva 20ª edició va complir àmpliament amb tots els pronòstics favorables que s\’auguraven abans del seu inici , així el nou record d\’inscrits d\’1.339 atletes (179 féminas) es va veure confirmat amb la dada més valuosa i també nou record de comptabilitzar tots els arribats a meta que finalment van ser 1.185 atletes ( 156 féminas) els que van completar els 10 quilòmetres pels carrers de la nostra ciutat en una matinal radiant i amb una temperatura ideal per a la pràctica de l\’atletisme , de la qual van poder gaudir el gran numero de públic assistent i la bona presència d\’autoritats encapçalades per l\’Alcalde Sr.Manel Bustos – que va donar el tret de sortida – , el Regidor d´esports Sr.Josep Ayuso i el President del Club Natació Sabadell Sr.Carles Ruiz.| En l\’aspecte esportiu destacable victòria per a l\’atleta Sabadellenc i triatleta del Club Natació Sabadell , Miquel Blanchart (Califòrnia Sport) amb un temps final de 31 minuts i 33 segons , amb un clar avantatge que li va permetre gaudir dels aplaudiments del nombrós públic present en la línia de meta , en total 23 segons per davant del segon classificat Xavier Planas (Club Atlètic Castellar del Vallès) completant el podi en 3er lloc un altre atleta local , Jaume Domingo (Califòrnia Sport).En l\’apartat femení es van complir tots els pronòstics i l\’atleta d\’Ucraïna , Inna Lebedieva , que tornava a l\’alta competició després de la seva recent maternitat , s\’alçava amb un triomf còmode i un temps final de 38 minuts i 22 segons , creuant la meta amb 52 segons per davant de la jove atleta Meritxell Soler (Club Atlètic Manresa) i a la tercera plaça Sandra Martínez (Califòrnia Sport). En els premis habituals de les categories de la carreres de fons en circuits urbans , també va haver-hi bona presència d\’atletes de la nostra Ciutat, en Juniors masculins : Jordi Mañosa (Joventut Atlètica Sabadell) 2º classificat ; Sèniors : Pere Ordoñez (Joventud Atlètica Sabadell) 2º i Bartolomé Serrano (Califòrnia Sport) 3º ; en veterans I : Francisco Càmera (Califòrnia Sport) 1º i en la categoria de veterans III : 3º lloc per a l\’incombustible Aquilino Soto (Club Natació Sabadell ) que als seus més de 83 anys segueix collint grans triomfs.En l\’apartat femení categoria de veteranes I : Carme Ballesteros (Califòrnia Sport)3ª ; en veteranes II , Teresa Farriol (Club Natació Sabadell ) 2ª i en veteranes III , Isabel Sánchez ( Joventut Atlètica Sabadell ) 2ª . Així mateix en la sempre disputada i multitudinària categoria dels socis del Club Natació Sabadell : Miquel Blanchart (1º) i Teresa Farriol (1ª ).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.