XX CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

0
350

El sabadellense Miquel Blanchart (Califòrnia Sport) i l\’atleta d\’Ucraïna Inna Lebedieva , guanyadors absoluts
La carrera de 10 Km. del Club Natació Sabadell celebrada aquest diumenge i que arriba a la seva 20ª edició va complir àmpliament amb tots els pronòstics favorables que s\’auguraven abans del seu inici , així el nou record d\’inscrits d\’1.339 atletes (179 féminas) es va veure confirmat amb la dada més valuosa i també nou record de comptabilitzar tots els arribats a meta que finalment van ser 1.185 atletes ( 156 féminas) els que van completar els 10 quilòmetres pels carrers de la nostra ciutat en una matinal radiant i amb una temperatura ideal per a la pràctica de l\’atletisme , de la qual van poder gaudir el gran numero de públic assistent i la bona presència d\’autoritats encapçalades per l\’Alcalde Sr.Manel Bustos – que va donar el tret de sortida – , el Regidor d´esports Sr.Josep Ayuso i el President del Club Natació Sabadell Sr.Carles Ruiz.| En l\’aspecte esportiu destacable victòria per a l\’atleta Sabadellenc i triatleta del Club Natació Sabadell , Miquel Blanchart (Califòrnia Sport) amb un temps final de 31 minuts i 33 segons , amb un clar avantatge que li va permetre gaudir dels aplaudiments del nombrós públic present en la línia de meta , en total 23 segons per davant del segon classificat Xavier Planas (Club Atlètic Castellar del Vallès) completant el podi en 3er lloc un altre atleta local , Jaume Domingo (Califòrnia Sport).En l\’apartat femení es van complir tots els pronòstics i l\’atleta d\’Ucraïna , Inna Lebedieva , que tornava a l\’alta competició després de la seva recent maternitat , s\’alçava amb un triomf còmode i un temps final de 38 minuts i 22 segons , creuant la meta amb 52 segons per davant de la jove atleta Meritxell Soler (Club Atlètic Manresa) i a la tercera plaça Sandra Martínez (Califòrnia Sport). En els premis habituals de les categories de la carreres de fons en circuits urbans , també va haver-hi bona presència d\’atletes de la nostra Ciutat, en Juniors masculins : Jordi Mañosa (Joventut Atlètica Sabadell) 2º classificat ; Sèniors : Pere Ordoñez (Joventud Atlètica Sabadell) 2º i Bartolomé Serrano (Califòrnia Sport) 3º ; en veterans I : Francisco Càmera (Califòrnia Sport) 1º i en la categoria de veterans III : 3º lloc per a l\’incombustible Aquilino Soto (Club Natació Sabadell ) que als seus més de 83 anys segueix collint grans triomfs.En l\’apartat femení categoria de veteranes I : Carme Ballesteros (Califòrnia Sport)3ª ; en veteranes II , Teresa Farriol (Club Natació Sabadell ) 2ª i en veteranes III , Isabel Sánchez ( Joventut Atlètica Sabadell ) 2ª . Així mateix en la sempre disputada i multitudinària categoria dels socis del Club Natació Sabadell : Miquel Blanchart (1º) i Teresa Farriol (1ª ).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.