\’Ultra Trail de la Serra de Montsant (*UTSM)

0
540

Victoria i rècord per a Toni Arbonès i Carmen Martínez
L\’atleta i escalador local Toni Arbonès ha fet valer el seu coneixement del recorregut per proclamar-se campió i batre el rècord de la prova, amb menys d\’11 hores. Carmen Martínez, vencedora femenina, també millora la marca de l\’anterior edició.
La segona edició de l\’Ultra Trail de la Serra de Montsant (*UTSM) s\’ha celebrat aquest cap de setmana en el Priorat (Tarragona) amb un temps serè però fresc. El corredor local Toni *Arbonès ha estat el vencedor de la prova i ha establert un nou rècord, en recórrer els 97 km i 3.530 m de desnivell positiu de l\’itinerari en 10 hores i 56 minuts. En categoria femenina, l\’alacantina Carmen Martínez ha estat la vencedora, amb 13 hores i 25 minuts. El podi masculí ho han completat Miquel Bertran i Juan José Oliva, que han arribat a hora i mitja del vencedor. | En categoria femenina, Olga Mankó ha quedat en segona posició a 50 minuts de la guanyadora, amb l\’aragonesa Celia Tallada en el tercer graó del podi. Inici ràpid La carrera ha començat el dissabte a les 10:00 hores del matí, en el sentit invers al realitzat en la primera edició, l\’any passat. Així doncs, els 211 inscrits en la UTSM van partir des de la porta del Patronat del Parc Natural de la Serra de Montsant, a Cornudella de Montsant en direcció a Albarca, passant per l\’ermita de Sant Joan Petit i el Camí dels Cartoixans. Toni Arbonès i el lleonès Manuel Merillas han estat els primers a recórrer aquests 7 primers quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.