Jordi Garcia (Cerrr Strands triathlon) i Anna Flaquer (Team Calella Triathlon),nous Campions de

0
419

El Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses , van tornar a organitzar amb un rotund èxit la 8ª edició del aquatló Ciutat de Badalona , enguany seu del Campionat de Catalunya absolut , individual ,Clubs i els grups d’edats de l´especialitat.Assolint un nou record d’inscrits tancant el plaç amb un total de 185 participants , dels que finalment 136 aquatletes (29 fèmines) van fer front a les distancies oficials de 2.500 metres de cursa a peu , seguits de 1.000 metres de natació a mar obert i els darrers 2.500 metres de cursa a peu , fins creuar la línia de meta instal·lada a la cèntrica Rambla Badalonina , davant mateix del Monument a Roca i Pi.| Dins de l’apart competitiu victòria molt celebrada pel Badaloní Jordi Garcia (Cerrr Strands Triathlon)- internacional i 3º classificat al Campionat d’Espanya de triatló 2010 a la seva categoria junior – ; amb un temps final de 26 minuts i 12 segons , signat els millor parcials al segment de natació i segona cursa a peu , gaudint d’una avantatge de 49 segons per davant del 2º classificat , el sots-campió d´Espanya de triatló 2010 a la categoria cadet , Genis Grau (Club Castellfollit de la Roca-triatló)completant el tercer graó del podi Carlos Galindo (independent). A les classificacions masculins per equips : 1º Club Natació Prat-triatló (LLibre-Garcia-Bautista) 2º lloc , pels amfitrions, Club Natació Badalona (Garcia-Lara-Solà) 3º Club Natació Catalunya (Pí-Raymond-Campos). A la vessant femenina treballada victòria per la Junior Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) amb un temps de 29 minuts i 27 segons – autora també dels millors parcials al segment de natació i darrera cursa a peu- amb 17 segons per davant de la 2ª classificada Neus Cayla (Centre de Natació Mataró) i 3ª Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Centre de Natació Mataró (Cayla-Brillas-Noriega) 2ª Club Natació Reus Ploms (Martínez- Figueras-Pallise)3ª Triatló BCN-Cariñena (Pich-Trenas-LLuent).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.