Jordi Garcia (Cerrr Strands triathlon) i Anna Flaquer (Team Calella Triathlon),nous Campions de

0
315

El Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses , van tornar a organitzar amb un rotund èxit la 8ª edició del aquatló Ciutat de Badalona , enguany seu del Campionat de Catalunya absolut , individual ,Clubs i els grups d’edats de l´especialitat.Assolint un nou record d’inscrits tancant el plaç amb un total de 185 participants , dels que finalment 136 aquatletes (29 fèmines) van fer front a les distancies oficials de 2.500 metres de cursa a peu , seguits de 1.000 metres de natació a mar obert i els darrers 2.500 metres de cursa a peu , fins creuar la línia de meta instal·lada a la cèntrica Rambla Badalonina , davant mateix del Monument a Roca i Pi.| Dins de l’apart competitiu victòria molt celebrada pel Badaloní Jordi Garcia (Cerrr Strands Triathlon)- internacional i 3º classificat al Campionat d’Espanya de triatló 2010 a la seva categoria junior – ; amb un temps final de 26 minuts i 12 segons , signat els millor parcials al segment de natació i segona cursa a peu , gaudint d’una avantatge de 49 segons per davant del 2º classificat , el sots-campió d´Espanya de triatló 2010 a la categoria cadet , Genis Grau (Club Castellfollit de la Roca-triatló)completant el tercer graó del podi Carlos Galindo (independent). A les classificacions masculins per equips : 1º Club Natació Prat-triatló (LLibre-Garcia-Bautista) 2º lloc , pels amfitrions, Club Natació Badalona (Garcia-Lara-Solà) 3º Club Natació Catalunya (Pí-Raymond-Campos). A la vessant femenina treballada victòria per la Junior Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) amb un temps de 29 minuts i 27 segons – autora també dels millors parcials al segment de natació i darrera cursa a peu- amb 17 segons per davant de la 2ª classificada Neus Cayla (Centre de Natació Mataró) i 3ª Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Centre de Natació Mataró (Cayla-Brillas-Noriega) 2ª Club Natació Reus Ploms (Martínez- Figueras-Pallise)3ª Triatló BCN-Cariñena (Pich-Trenas-LLuent).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.