ELS CANET RACERS FAN EL CAMINO DE SANTIAGO CORRENTS AMB UNA MOTXILLA A L\’ESQUENA.

0
345

El passat dia 4 d\’octubre de 2010 els tres atletes del CANET RACE 10km, Ricard Fernàndez, Daniel Martínez i Raúl Estévez van agafar un tren amb destinació León. Tenien en ment un repte molt peculiar: fer corrents, amb una motxilla de 7 kilos a l\’esquena, els 311 km del Camino de Santiago que hi ha fins la plaça d\’Obradoiro. La idea era fer etapes diàries d\’uns 30km.| Així doncs el dimarts dia 5 d\’octubre van iniciar la seva aventura fins arribar al seu objectiu el dia 15. Aquestes van ser les etapes i les distàncies recorregudes diàriament: dimarts 5-10: León-Hospital de Órbigo (34km) dimecres 6-10: Hospital de Órbigo-Rabanal del Camino (38km) dijous 7-10: Rabanal del Camino-Ponferrada (35km) divendres 8-10: Ponferrada-Villafranca del Bierzo (24km) dissabte 9-10: Villafranca del Bierzo- O\’Cebreiro (29km) diumenge 10-10: O\’Cebreiro- Triacastela (23km) dilluns 11-10: Triacastela- Barbadelo (22km) dimarts 12-10: Barbadelo- Hospital da Cruz (29km) dimecres 13-10: Hospital da Cruz- Melide (27km) dijous 14-10: Melide-Pedrouzo (33km) divendres 15-10: arribada a SANTIAGO DE COMPOSTELA (17km) Els circuits eren molt irregulars arribant a pujar alguns trams a 1600m d\’altitud. Els ritmes de carrera oscil.laven entre el 4:30 el km en els millors moments i 6:00 als ports de muntanya, sempre tenint en compte el extra a l\’esquena de 7 kilos de la motxilla, ja que ho van fer sense cap mena de recolzament logístic. Per conèixer amb més detall la seva història i llegir les cròniques de totes les etapes pots dirigir-te a www.trrunning.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.