El CAM es proclama Campió de Catalunya de clubs en marxa atlètica

0
470

Club Atlètic Manresa es va proclamar ahir dissabte per primera vegada en tota la seva història Campió de Catalunya de Clubs en marxa atlètica en la competició celebrada en l\’Estadi de la Muntanyeta de Calella. Els tres marxadors de l\’entitat manresana, molt motivats per aquest compromis, van aconseguir aquesta fita històrica. El juvenil CRISTIAN CUROPOS (5è) va estar el millor marcant un registre de 57\’31\”4 (mmp) en els 10000 metres marxa de que constava la prova. El marxador monistrolenc JORDI GUIRAL va entrar 6è amb 62\’58\”2, i el veterà marxador manresà MANEL MOLERA va estar 8è amb 65\’25\”2.| Per altra banda, PEPE RIOS (CA Manresa) va entrar en la 34ena posició en el Campionat del Mon de Mitja Marató que es va celebrar a Nanning (Xina). RIOS va parar el cronòmetre en 1h04\’53\”. La sel.lecció espanyola va situar-se en 9ena posició de la classificació per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.