Revista MARATHON número 301, d’Octubre

0
408

Marathon dedica la seva portada i els articles principals a una nova ‘modalitat’ de les proves populars: les CURSES SOLIDÀRIES o CORRER PER UNA BONA CAUSA…. Primerament la Cursa de la Mercè, primera prova puntuable per al challenge barceloní de 10 quilòmetres, va presentar la xifra rècord de 12.000 inscrits, enguany la prova tenia el seu vessant solidari i cinc euros de la inscripció anaven destinats a l’ONG Moviment per la Pau i el seu projecte d’esport per a discapacitats a Medellín (Colòmbia). Per la seva part la Cursa Popular de Cornellà, que també va batre el seu rècord d’inscrits, amb 1.200 atletes entre totes les proves, va recaptar fons per als damnificats per les inundacions del Paquistan. A continuació trobareu una entrevista a MYRNA MATES organitzadora de la CURSA de l’AMISTAT que compleix el seu 30è aniversari.| A l’apartat de comentaris de CASA NOSTRA teniu tots aquests: Cursa Burriac ATAC. Cursa Taga 2040 Evo. 1a Cursa Anyós Park, a Andorra. Cursa Vila de Térmens. Cursa Sant Carles de la Ràpita. Cursa de Muntanya de Falset. Cursa de Matadepera. Volta pels Volcans d’Olot. Marxa contra l’Alzheimer, a Tàrrega. Caminada de Canalda. Cursa de Muntanya d’Igualada. Ronde Cérétane, a Ceret (França). Pujada i Baixada a Cadafalch. Cros de l’Ametlla de Merola. En actualitat teniu: l’actualitat de la propera Marató de Barcelona 2011, i per acabar un article dels entrenament grupals de Torre Mossèm Homs. A les pàgines centrals, com és habitual, tronareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals d’OCTUBRE i totes les del NOVEMBRE, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 60 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada prova amb un telèfon de contacte o una adreça d’email. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per tot la resta de l’any (octubre/novembre/desembre de 2010 + un pantalonet de córrer per 20 euros. I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any. Pàgina web: www.revistamarathon.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.