LA CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL ARRIBA A LA SEVA 20ª EDICIÓ AMB RECORD D\’INSCRITS

0
577

Aquest diumenge es disputa la 20ª edició de la carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell
La cursa arriba a aquesta edició amb una salut envejable, ja que a mitja setmana ja s\’ha hagut de tancar el termini de les inscripcions en superar-se àmpliament l\’aforament previst d\’1.200 atletes, en concret seran 1305 els participants (177 femenines) els que sortiran a partir de les 10 del matí des de la Gran Via davant de la seu històrica del Club Natació Sabadell , per enfilar els primers metres pel pas subterrani a l\’altura del carrer Tres Creus , continuar pel lateral de la Gran Via , Carretera de Caldes,Covadonga,Passeig Gaudí ,Balmes, Lateral de la Gran Via, Vilarrubias,Bruges,Salut,Fortuny,Palanca , per enfilar tota la Rambla en sentit descendent i posteriorment ascendent , Passeig Manresa,ViaMassagué,Vilarrubias,Covadonga , Calassanç i Duran, Balmes, fins a creuar la línia de meta situada a l\’altura de la plaça del Mar|  Els atletes posteriorment podran accedir a l\’interior de les instal·lacions del Club Natació Sabadell i gaudir dels serveis de begudes, obsequi commemoratiu ( unes malles curtes ) massatges , vestuaris i dutxes i finalitzar la matinal atlètica amb el tradicional lliurament de premis a la diferents categories , així com el sorteig de material esportiu i la gran novetat d\’aquest any , el sorteig d\’una viatge per a dues persones a la mitja marató de Praga entre tots els participants. Gran nivell d eparticipació, cal destacar als 3 actuals clubs d\’atletisme de la nostra Ciutat que presentessin uns potents equips , per part de la Joventut Atlètica Sabadell : Sergi Silvero – guanyador de la cursa de Barbera del Vallès i 7º classificat absolut en la Cursa de la Mercè , Jordi Cruz – 4ª classificat absolut en mitja marató de Sabadell , Pere Ordoñez – guanyador de la cursa del Riu Ripoll . En el Califòrnia *Sport destaquen Jaume Domingo – Amb el record de victòries en la Pujada i baixada a Guanta de Sentmenat – així com l\’ex –internacional absolut Bartolomé Serrano i per part Club amfitrió , el Club Natació Sabadell , cal esmentar als experts José Ramón Garriga Prat – sots campió de Catalunya veterà de cros – al costat de Toni Casas i l\’incombustible Josep Girvent. En l\’apartat femení destaca la inscripció de l\’atleta d\’Ucraïna Inna Lebedieva , l\’atleta de Futbol Club Barcelona i Campiona de Catalunya absoluta de marató Anna Rosa Moreno ,a la qual hauran de plantar cara nostres representants Teresa Farriols ( Club Natació Sabadell ) actual campiona de Catalunya veterana de marató i les atletes del Califòrnia Sport : Carme Ballesteros i Sandra Sánchez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.