LA CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL ARRIBA A LA SEVA 20ª EDICIÓ AMB RECORD D\’INSCRITS

0
324

Aquest diumenge es disputa la 20ª edició de la carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell
La cursa arriba a aquesta edició amb una salut envejable, ja que a mitja setmana ja s\’ha hagut de tancar el termini de les inscripcions en superar-se àmpliament l\’aforament previst d\’1.200 atletes, en concret seran 1305 els participants (177 femenines) els que sortiran a partir de les 10 del matí des de la Gran Via davant de la seu històrica del Club Natació Sabadell , per enfilar els primers metres pel pas subterrani a l\’altura del carrer Tres Creus , continuar pel lateral de la Gran Via , Carretera de Caldes,Covadonga,Passeig Gaudí ,Balmes, Lateral de la Gran Via, Vilarrubias,Bruges,Salut,Fortuny,Palanca , per enfilar tota la Rambla en sentit descendent i posteriorment ascendent , Passeig Manresa,ViaMassagué,Vilarrubias,Covadonga , Calassanç i Duran, Balmes, fins a creuar la línia de meta situada a l\’altura de la plaça del Mar|  Els atletes posteriorment podran accedir a l\’interior de les instal·lacions del Club Natació Sabadell i gaudir dels serveis de begudes, obsequi commemoratiu ( unes malles curtes ) massatges , vestuaris i dutxes i finalitzar la matinal atlètica amb el tradicional lliurament de premis a la diferents categories , així com el sorteig de material esportiu i la gran novetat d\’aquest any , el sorteig d\’una viatge per a dues persones a la mitja marató de Praga entre tots els participants. Gran nivell d eparticipació, cal destacar als 3 actuals clubs d\’atletisme de la nostra Ciutat que presentessin uns potents equips , per part de la Joventut Atlètica Sabadell : Sergi Silvero – guanyador de la cursa de Barbera del Vallès i 7º classificat absolut en la Cursa de la Mercè , Jordi Cruz – 4ª classificat absolut en mitja marató de Sabadell , Pere Ordoñez – guanyador de la cursa del Riu Ripoll . En el Califòrnia *Sport destaquen Jaume Domingo – Amb el record de victòries en la Pujada i baixada a Guanta de Sentmenat – així com l\’ex –internacional absolut Bartolomé Serrano i per part Club amfitrió , el Club Natació Sabadell , cal esmentar als experts José Ramón Garriga Prat – sots campió de Catalunya veterà de cros – al costat de Toni Casas i l\’incombustible Josep Girvent. En l\’apartat femení destaca la inscripció de l\’atleta d\’Ucraïna Inna Lebedieva , l\’atleta de Futbol Club Barcelona i Campiona de Catalunya absoluta de marató Anna Rosa Moreno ,a la qual hauran de plantar cara nostres representants Teresa Farriols ( Club Natació Sabadell ) actual campiona de Catalunya veterana de marató i les atletes del Califòrnia Sport : Carme Ballesteros i Sandra Sánchez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.