Carles Castillejo i Lidia Rodríguez guanyen XXII Cursa de Fons a Sant Muç-Gran Premi TMA

0
512

1300 corredors entre totes les curses desafien el pont i la pluja
Com era de preveure l’atleta de Strands.com Carles Castillejo s’ha emportat el triomf de la XXII Cursa de Fons a Sant Muç-Gram Premi TMA realitzant un temps de 31’27”, actualment rècord de la prova amb aquest circuit homologat, seguit molt a prop de l’atleta Ilias Fifa 31’38” de la Agrupació Atlètica Catalunya. En categoria femenina l’atleta del ISS-Hospitalet Lidia Rodríguez ha revalidat el primer lloc de l’any passat realitzant un temps de 36’17”, seguida molt a prop de Meritxell Calduch del F.C. Barcelona amb un temps de 37’24’’.
Resultats de la Cursa de Sant Muç a Rubí.
Fotos de la Cursa per Vicente Blasco. | El primer atleta local en categoria masculina ha estat en Miquel Genollà del Centre Excursionista de Rubí amb un temps de 39’26” i en categoria femenina ha estat la Emma Almagro de la AA Catalunya enregistrant un temps de 41’26”. La matinal atlètica s’ha presentat plujosa, tot i que durant les curses infantils no ha fet acte de presència, sort, ja que la participació ha estat força nombrosa tal com es presentava el dia. La participació ha estat de 720 inscrits a la cursa de 10 kms i de 589 nens i nenes a les 4 curses infantils. L\’entrega de trofeus la va fer el regidor d’esport J.Antoni Serra; Verónica Sánchez representant de l’empresa TMA i el president de la UAR Antoni Bernal Els comentaris dels participants han estat positius i tots feien menció a la duresa de la pujada a l’ermita de Sant Muç, tot i que aquest any amb la fina pluja les sensacions han estat millor. Cal agrair a tots els col·laboradors/es i a les associacions de veïns, en total 84 persones, per la feina feta, ja que amb aquest suport fa que l’organització de la cursa millori cada any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.