Rafa Botello, tercer a la Marató de Chicago

0
425

Potser no ser que escriure o de dir però sens dubte avui és un dia molt important a la meva carrera esportiva. Sabia que podia aconseguir un gran lloc en una gran marato però el que ha passat avui a estat INCREIBLE! Després de córrer aquí l\’any passat a menys 3 graus no m\’esperava la temperatura que avui ens acompanyaria, des que estic aquí no ha parat de fer un temps increïble i això s\’ha notat amb els temps dels corredors.| Després de dormir més de 8 hores, una cosa inhabitual en mi ja que els nervis i el anar-te\’n a dormir tard fa que sigui gairebé impossible però ahir em vaig anar al llit a les 8 i fins les 4.30 que va sonar el despertador no me llevant. Potser això feia presagiar una cosa gran i així va ser! Com és habitual la cursa va començar a un ritme altíssim que va fer que en els dos primers quilòmetres fora a cua del grup d\’unes 10 unitats. Fins al quilòmetre 7 ha estat una veritable tortura i desitjava el moment que no fossin tan forts. A partir del 7 ja hem agafat un ritme de creuer i això feia que en el grup davanter només fóssim 5 atletes, Heinz, Soejima, Van Dyk, Joshua i jo. En el pas per la mitja s\’han quedat despenjat Van Dyk i una mica més tard Joshua. Pel pas del quilòmetre 30 el gran Heinz ha començat fer atacs arribant a 34 km per hora en pla! Era insuportable i no entenia com aquest home podia córrer tant. Ja en el quilòmetre 33 ha aconseguit trencar el grup i s\’ha anat només quedant jo amb el Soejima que més tard cap al 35 va aconseguir despenjar-me i ja les places no es mourien. Va guanya Heinz Frei de Suïssa seguit de Masazumi Soejima de Japó i jo en el tercer lloc amb una marca bonissima de 1h28,46 ja que fa que avui sigui sense dubte un dia molt gran a la meva carrera esportiva ja que al costat de la meva participació en els Jocs Paralimpics el més gran que he aconseguit fins ara. No puc deixar l\’oportunitat de donar les gràcies a les persones que em donen suport en aquest projecte de futur. Els meus pares, la meva germana Marisa i el seu xicot David, el meu entrenador Gabi, el meu manager Jordi Pinillos, la meva família, els meus amics, en Miguelillo, Carlos Gomez … … … … … … … .. els meus patrocinadors http://www.rafabotello.com/patroci.htm a la Federació Catalana al comandament de Toni Ganyet, Juan Carlos el seleccionador … … … i a tantes persones que em segueixen i s\’alegren dels meus èxits que són d\’ells també. Gràcies de tot cor doncs avui és un dia gran.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.