NOMES QUEDEN 200 DORSALS LLIURES PER PODER CORRER A MANRESA

0
516

Falten 12 dies per la 7ena edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA, que enguany serà Campionat de Catalunya Absolut, Veterà i Universitari . I l\’allau d\’inscripcions rebudes fins ara supera totes les previsions fetes. Ens aquests moments, entre inscripcions per internet i inscripcions per altres vies, hi han 560 inscrits. Això vol dir que queden nomes 200 dorsals lliures, per tal d\’arribar al limit fixat de 800 corredors. | La darrera edició viscuda va establir un rècord de 723 inscrits, i 640 atletes classificats. Ja tenim comfirmada la participació del guanyador de les darreres 4 edicions, l\’atleta de FC Barcelona POL GUILLEN, aixì com de la manresana MERITXELL CALDUCH (FCB) -Campiona d\’Espanya Absoluta 2009 de 10000mll-. De ben segur, que ens propers dies, podrem donar a coneixer mes noms importants. No deixeu per els darrers dies el formalitzar la vostra inscripció!!!. Nomes queden 340 dorsals lliures per tal de poder correr el proper 24 per els principals carrers de la capital del Bages.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.