Fins a Quaranta-tres MOSSENAIRES

0
532

Sempre és un plaer sentir-se tan ben acompanyat. Ni més ni menys que quaranta-tres persones s\’han disposat a entrenar plegades partint des de la bonica Masia de Torre Mossèn Homs. Tots estem expectants de saber al costat de qui entrenarem; doncs bé. La colla es manté amb ganes de compartir, aquesta vegada un circuit, que hem fet en diverses ocasions, amb lleugeres variacions. Sortint per la cara sud de la Masia i dirigint-nos fer l\’àrea medi ambiental, fem unes giragonses, voregem diferents camps immensos i la bonica perspectiva a la nostra esquerra de La Mola, fins ben bé la font de l\’Argelaguet on sembla que es vulgui fer una parada i fonda. | Però, aviat recobrant l\’alè, continuem el descens fins els quatre camins, on ens espera el típic canvi, i un segon fins el diposit d\’en Cassa i fem pinya a l\’aparcament del Bosc de Can Deu, per fer de nou una petita acceleració a la recta principal. Llavors, cap a la fotografia que es fa a l\’àrea de lleure de Sant Julià d\’Altura, on fem el típic. Donar a conèixer als nous mossenaires, que sempre n\’hi han. Avui un xicot, vingut amb el seu pare des de Viladecavalls i algun amic més. Insisteixo que costa recordar els noms, i acabarem apuntant-los en un paper. També i després de dos anys, un vell amic: en Guillermo. En definitiva, un bon grapat d\’amics fent allò que tan ens agrada: xerrar tot corrent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.