EL TRIATLÓ DE VILANOVA i LA GELTRÚ ES RECONVERTEIX AMB UN AQUATLÓ

0
311

Les intenses pluges caigudes durant tota la nit anterior a la celebració del passat diumenge a Vilanova i la Geltrú van provocar la suspensió del segment dels 20 quilòmetres de ciclisme de carretera de la 11ª edició del triatló , ja que el traçat previst va quedar totalment impracticable i va obligar a els organitzadors a reconvertir la competició a la modalitat de l´aquatló amb les seves distancies oficials i d’aquesta manera es va donar forma al aquatló amb més participació de tots els celebrats fins el moment a nivell Estatal , concretament 430 participants ( 44 fèmines) van fer front a 2.500 metres de cursa a peu en un recorregut d’una volta pel Parc de Ribes Roges fins l’estació marítima , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert amb sortida i arribada a la Platja d´Adarró i per finalitzat amb una nova cursa a peu de 2.500 metres idèntica a la del primer segment.| Aquesta trepidant competició va ser guanyada pel triatleta sub-23 Albert Parreño (Club VO2) i un temps final de 33 minuts i 12 segons i amb un marge de 9 segons per davant del Suís , Sebastian Gacon i com 3º classificat el dues vegades Campió de Catalunya de triatló Olímpic , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ). A la classificació per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-León-Nadal) 2º Club VO2 (Parreño-Samaniego-Fernandez) 3º Club Natació Prat-triatló (Garcia –Martínez-Fernández). A la vessant femenina victòria per Judith Corachán (Club Natació Prat-Triatló) desprès de sortir primera de la natació i aguantar al capdavant de la cursa i creuant la línia d’arribada amb un temps final de 39 minuts i 31 segons amb una avantatge de 12 segons per davant la segona classificada , Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) autora dels millor parcial a els dos segments de cursa a peu ; 3º plaça del podi , per la sub-23 Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Padrisa-Ollé-Tusell) 2ª Club Natació Prat-Triatló (Corachán-Maqueda-Gómez) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Hidalgo-Vassilatos-Aguilera).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.