EL TRIATLÓ DE VILANOVA i LA GELTRÚ ES RECONVERTEIX AMB UN AQUATLÓ

0
621

Les intenses pluges caigudes durant tota la nit anterior a la celebració del passat diumenge a Vilanova i la Geltrú van provocar la suspensió del segment dels 20 quilòmetres de ciclisme de carretera de la 11ª edició del triatló , ja que el traçat previst va quedar totalment impracticable i va obligar a els organitzadors a reconvertir la competició a la modalitat de l´aquatló amb les seves distancies oficials i d’aquesta manera es va donar forma al aquatló amb més participació de tots els celebrats fins el moment a nivell Estatal , concretament 430 participants ( 44 fèmines) van fer front a 2.500 metres de cursa a peu en un recorregut d’una volta pel Parc de Ribes Roges fins l’estació marítima , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert amb sortida i arribada a la Platja d´Adarró i per finalitzat amb una nova cursa a peu de 2.500 metres idèntica a la del primer segment.| Aquesta trepidant competició va ser guanyada pel triatleta sub-23 Albert Parreño (Club VO2) i un temps final de 33 minuts i 12 segons i amb un marge de 9 segons per davant del Suís , Sebastian Gacon i com 3º classificat el dues vegades Campió de Catalunya de triatló Olímpic , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ). A la classificació per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-León-Nadal) 2º Club VO2 (Parreño-Samaniego-Fernandez) 3º Club Natació Prat-triatló (Garcia –Martínez-Fernández). A la vessant femenina victòria per Judith Corachán (Club Natació Prat-Triatló) desprès de sortir primera de la natació i aguantar al capdavant de la cursa i creuant la línia d’arribada amb un temps final de 39 minuts i 31 segons amb una avantatge de 12 segons per davant la segona classificada , Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) autora dels millor parcial a els dos segments de cursa a peu ; 3º plaça del podi , per la sub-23 Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Padrisa-Ollé-Tusell) 2ª Club Natació Prat-Triatló (Corachán-Maqueda-Gómez) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Hidalgo-Vassilatos-Aguilera).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.