Presentació oficial de l’Intermón Oxfam Trailwalker 2011

0
2337

La primera edició a Espanya de la marxa esportiva-solidària discorrerà pels parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l\’Obac i Montserrat
Miguel Induráin, David Barrufet, María Vasco i Olga Viza, entre les personalitats del món de l’esport que recolzen la iniciativa
El proper dimecres 13 d\’octubre es presenta la prova que es realitzarà el mes de maig 2011. Serà la primera edició a Espanya de l’Intermón Oxfam Trailwalker, un dels majors desafiaments esportius i solidaris del món. En aquest esdeveniment internacional, equips de 4 persones recorreran juntes 100 quilòmetres en un temps màxim de 36 hores en una ruta senderista coneguda com \”els 3 monts \”, que engloba els parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l\’Obac i Montserrat. | L’objectiu és lluitar contra la pobresa, atès que cada equip es comprometrà a aconseguir donatius per als centenars de projectes que Intermón Oxfam porta a terme a Àfrica, Àsia i Amèrica. D\’aquesta manera, no es tracta únicament d\’un desafiament físic, sinó també d’un repte solidari. La iniciativa està organitzada per Intermón Oxfam i compta amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona, Holmes Place Iberia i el patrocini d’Aigua del Montseny. Per tal de presentar oficialment la marxa, el pròxim 13 d’octubre, a les 12 hores, tindrà lloc una conferència informativa al Museu Dr. Melcior Colet de Barcelona en la que participaran Ariane Arpa, directora general d\’Intermón Oxfam Olga Olivé Dubois, presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental Carles Ruiz Novella, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona Toti Mumbrú i Martínez, representant territorial de la Secretaria General de l\’Esport de la Generalitat de Catalunya Olga Viza, periodista; David Barrufet, ex porter del Barça i de la sel·lecció espanyola de handbol Maria Vasco, medalla de bronze en 20 km marxa al Mundial d’Osaka 2007

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.