3a Mitja de Reus \”REUS VITALITAT\” i 1ers. 10 Qms. de Reus

0
229

Per aquesta tercera edició de la Mitja de Reus que es farà el proper dia 24 d\’octubre presenta moltes novetats, la cursa passa a anomenar-se Mitja de Reus \”Reus Vitalitat\”, també es farà una cursa de 10 Qms., rep el suport incondicional de l\’Ajuntament de Reus, un nou circuit dons el lloc de sortida i arribada ha canviat envers les dues primeres edicions, passant a fer-se al Pavelló Olímpic Municipal de Reus i l’arribada serà dins mateix del pavelló, on els atletes podran gaudir de tots els serveis que pot oferir aquesta instal·lació, a mes de moltes zones d’aparcament pels atletes a la vora mateix de la sortida. Hi haurà un premi en metàl·lic al atleta masculí i femení que millori el record de la prova. Tota la informació i les inscripcions a http://www.tretzesports.com

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.