3a Mitja de Reus \”REUS VITALITAT\” i 1ers. 10 Qms. de Reus

0
351

Per aquesta tercera edició de la Mitja de Reus que es farà el proper dia 24 d\’octubre presenta moltes novetats, la cursa passa a anomenar-se Mitja de Reus \”Reus Vitalitat\”, també es farà una cursa de 10 Qms., rep el suport incondicional de l\’Ajuntament de Reus, un nou circuit dons el lloc de sortida i arribada ha canviat envers les dues primeres edicions, passant a fer-se al Pavelló Olímpic Municipal de Reus i l’arribada serà dins mateix del pavelló, on els atletes podran gaudir de tots els serveis que pot oferir aquesta instal·lació, a mes de moltes zones d’aparcament pels atletes a la vora mateix de la sortida. Hi haurà un premi en metàl·lic al atleta masculí i femení que millori el record de la prova. Tota la informació i les inscripcions a http://www.tretzesports.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.