La Milla Urbana de Vandellòs celebra el seu 20è aniversari amb més de 200 participants

0
582

En la categoría absoluta, els guanyadors van ser Samir Ait Bouychamane, de Barcelona; i Alba Gallardo, de Manresa
Tal com van preveure els organitzadors de la Milla Urbana de Vandellòs, en aquesta vintena edició de la prova d’atletisme més veterana i amb més prestigi de les comarques tarragonines, la xifra de participants va superar els 200. En concret, ahir diumenge 3 d’octubre, van prendre part en aquest esdeveniment esportiu un total de 208 atletes i una gran quantitat d’espectadors, atrets pel bon temps que va regnar durant la jornada.| En totes les categories es van assolir molt bons resultats. En aquest sentit, un dels fundadors de la Milla, l’actual regidor d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Joan Carles Vidal, ha destacat l’actuació de l’Adrián Domínguez (Gimnàs Damian) dins de la categoria aleví, que va aconseguir la victòria per quart any consecutiu i va rebaixar el rècord del circuit. Vidal també ha remarcat la presència de la campiona d’Espanya de la categoria cadet femení, la Ingrid Pino (FC Barcelona), que també va quedar en primera posició. En el cas de les categories absolutes, els vencedors van ser: en la categoria femenina, Alba Gallardo Llorens (Manresa), amb un temps de 5 minuts i 30 segons; i en la categoria masculina, Samir Ait Bouychamane (FC Barcelona), amb un temps de 4 minuts i 21 segons. En Samir va estar a punt de batre el rècord del circuit. Només li van faltar 2 segons per aconseguir-ho. . En acabar les curses, es van lliurar diferents reconeixements a persones i entitats que al llarg d’aquests 20 anys han col·laborat desinteressadament en la Milla. També es van fer diversos sortejos de material esportiu i es van donar regals commemoratius del vintè aniversari. Els assistents, a més, van poder veure una exposició, on hi havia un recull de premsa de les notícies publicades sobre la Milla Urbana en els darrers 19 anys i el rànquing dels guanyadors de totes les edicions. Per celebrar aquest aniversari, els organitzadors de la Milla (el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs amb el patrocini de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports) també van convidar tothom a una xocolatada popular. Entre les autoritats que van assistir a l’acte de lliurament dels premis, hi havia l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Josep Castellnou; el delegat territorial d’Esports a Tarragona, Francesc Xavier Aguiló; el president i la vicepresidenta del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí i Lidia Bargas, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.