Calendari de Triatló 2010-2011

0
404

Ja podeu consultar el calendari de competicions de la temporada 2011 a la web www.triatlo.org (apartat competicions). Com podreu veure s\’incorporen noves competicions i esperem que al llarg de la temporada encara es produeixin noves incorporacions. Aviat us informarem del procés de renovació de llicències que s\’iniciarà l\’1 de novembre. | Esperant que estiguis un any més amb nosaltres i desitjant-te que aconsegueixis tots els teus objectius, estem a la teva disposició per qualsevol dubte que tinguis.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.