TRIATLÓ: Marek Jaskolka (Polònia) i Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) guanyadors absoluts a la darrera jornada de la Lliga Nacional

0
700

La segona edició del triatló sprint de Calafell ha posat punt i final de la lliga Nacional de triatlons a Catalunya , aquesta competició celebrada a la turística població Tarragonina en que s’ha batut el seu record d’inscrits doblant el nombre de participants de la primera edició , del que finalment 605 (75 fèmines) van assolir el seu repte de creuar la línia d’arribada , desprès de front a 750 metres de natació a mar obert , seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , 3 voltes a un rapidíssim traçat urbà i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu , 2 voltes pel Passeig Marítim.| A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina victòria molt treballada pel triatleta de Polònia Marek Jaskolka , autor del millor parcial de cursa a peu , parant el crono amb un temps final de 54 minuts i 28 segons , amb un marge de 19 segons per davant de Albert Parreño (Club VO2) triatleta encara a la categoria sub-23 i autor del millor parcial al segment de natació.Completant aquest prestigiós podi el Manresà , Olímpic (Atenes 2004 )Xavier LLobet (Club Triatló Manresa ) . A la classificació per equips : 1º Club VO2 (Parreño-Pellejero-Samaniego) 2º Club Triatló Manresa (LLobet-Macara-Redondo) 3º Club Natació Prat-triatló (Torres-Calle-López). A la categoria femenina també es va viure un desenllaç molt emocionant ja que la guanyadora la Moianesa Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) no va agafar el cap de la competició fins els darrers metres de la cursa a peu i amb un temps final de 1 hora 4 minuts 17 segons es va avançar 21 segons a la segona classificada la sub-23 , Neus Cayla (Centre de Natació Mataró ) i 3ª posició per Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyadora absoluta de les Asics triathlon series by Ibercaja 2010.Per equips 1ª posició Club Natació Reus Ploms (Padrisa-Ollé-Martinez) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Hidalgo-Vassilatos) 3ª Club Natació Prat-triatló (Corachan-Maqueda-Anguera). Així mateix aquest triatló va ser El Campionat de Catalunya per equips de la categoria Junior i el títol masculí va ser guanyat pel Cerrr Strands Triathlon (Garcia-Serrano-Pulido) i en fèmines el Club Natació Reus Ploms (Figueras-Pallise-Tusell).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.