OXD SERÀ PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA XII SANT SILVESTRE BARCELONINA

0
422

POLAR, NOU PATROCINADOR TÈCNIC La marca OXD serà el nou patrocinador principal de la XII edició de la Sant Silvestre Barcelonina que es disputarà el proper 31 de desembre de 2010 per primera vegada en el municipi de Sant Cugat del Vallès. La marca de cosmètics esportius, s\’uneix d\’aquesta manera a una de les proves més emblemàtiques del calendari nacional. Després de presentar la marca en la Behobia de Sant Sebastià i l\’èxit de la Marató de Barcelona i Madrid, OXD vol seguir reforçant el compromís amb el running en un dels esdeveniments esportius més rellevants en el panorama espanyol. | La signatura Polar, per la seva banda, s\’uneix a la prova com a patrocinador tècnic de la carrera, aportant pulsímetres per als premiats i sortejant models d\’alta gamma per a tots els participants. D\’aquesta manera, Polar, donarà un impuls de qualitat en aquesta nova etapa de la Sant Silvestre . Units al patrocini esportiu de Brooks, les signatures OXD i POLAR, demostren de nou el seu compromís amb el running i el col·lectiu de corredors populars intentant facilitar i fomentar la participació en aquest tipus d\’esdeveniments. Més informació en: www.santsilvestre.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.