La revista MARATHON compleix 300 números d’edició mensual ininterrompuda

0
1896

La revista Marathon és una publicació dedicada a l’anomenat ‘atletisme popular’: curses de fons, mitges maratons, curses de muntanya, caminades, marxes, travesses i similars. Va ser fundada a l’any 1982 pel mític Ramon Oliu, introductor de la marató i de les curses de fons a Catalunya i a la resta de l’Estat. Per la direcció de la revista han passat en diverses etapes periodistes esportius de renom com Carlos Martín (director de comunicació dels Europeus d’Atletisme de Barcelona 2010), Arcadi Alibés (un dels periodistes esportius més coneguts de TV3), Jaume Sagalés (conegut periodista del món radiofònic) i Carlos Galindo (llegendari periodista del diari Sport). Actualment, el director de la publicació és David Rubio, redactor del diari Sport, amb la col·laboració de prestigioses firmes com Alberto Montenegro, Xavier Agustí, Salva Pou, Josep Maria Antentas i una llarga llista de professionals relacionats amb el món de l’atletisme. | La revista va ser guardonada per l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques de Catalunya) amb motiu dels seus 25 anys de vida editorial. Els actuals editors de la publicació volen agrair a tots els professionals, organitzadors de proves, subscriptors, lectors, atletes populars i als mitjans de comunicació la seva inestimable col·laboració, que fa possible, mes a mes, la sortida de la revista al carrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.