La Cursa dels Nassos de Barcelona 2010 obre inscripcions

0
429

El període d’inscripcions de la darrera cursa atlètica de l’any es perllongarà fins al proper 26 de desembre o fins als 9.500 inscrits
La Cursa dels Nassos de Barcelona obre inscripcions per a què tothom qui ho desitgi s’apunti a la prova atlètica encarregada d’acomiadar l’any 2010. La prova se celebrarà el 31 de desembre a les 17.30 hores, i s’espera que reuneixi a milers de corredors i corredores que, malgrat el fred hivernal, surtin al carrer per realitzar els 10 quilòmetres reglamentaris. Les inscripcions estaran obertes fins el 26 de desembre a les 24.00 hores, a través d’Internet, o fins arribar als 9.500 participants, el màxim de corredors i corredores establert al reglament de la prova. La inscripció en la modalitat presencial no es podrà tramitar fins el 9 de desembre. El cost de la inscripció és de 13 euros, IVA inclòs.| Com en la resta de curses municipals és obligatori córrer amb xip. En cas de no tenir-ne de propi (de color groc), l\’organització posa a disposició del participant un xip d\’un sol ús al preu de 3 euros, IVA inclòs. Novament, la cursa serà solidària mitjançant la campanya de reciclatge de xips, de manera que en acabar la cursa es recolliran aquests xips d\’un sol ús utilitzats durant la prova i es bescanviaran pel seu valor en diners, que seran donats a l’ONG Moviment per la Pau i el seu projecte d’esport per a discapacitats a Medellín (Colòmbia). Tota la informació sobre la prova atlètica es pot trobar a www.bcn.cat/cursanassos

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.