Cursa de l\’Amistat

0
518

Si us fa goig córrer una de les curses més antigues i emblemàtiques de Catalunya, apunteu-vos-ho a l\’agenda: d\’aquí a poc més d\’un mes, se celebrarà La Cursa de l\’Amistat. Com sempre, la prova es realitza a Barcelona (Montjuïch – Tibidabo, 16 Kms) el dia de Tots Sants, que aquest any cau en dilluns: l\’1 de novembre. Com sempre també, l\’organitza la família de Francesc Mates en record del seu creador l\’any 1981, i està plena de detalls, el primer, la gratuitat del dorsal. Enguany la meta estarà a dalt de tot de les atraccions del Tibidabo (els que l\’heu feta recordareu que s\’acabava en una esplanada abans d\’arribar-hi), que és el lloc de l\’arribada original dels dos primers anys.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.