Cursa de l\’Amistat

0
409

Si us fa goig córrer una de les curses més antigues i emblemàtiques de Catalunya, apunteu-vos-ho a l\’agenda: d\’aquí a poc més d\’un mes, se celebrarà La Cursa de l\’Amistat. Com sempre, la prova es realitza a Barcelona (Montjuïch – Tibidabo, 16 Kms) el dia de Tots Sants, que aquest any cau en dilluns: l\’1 de novembre. Com sempre també, l\’organitza la família de Francesc Mates en record del seu creador l\’any 1981, i està plena de detalls, el primer, la gratuitat del dorsal. Enguany la meta estarà a dalt de tot de les atraccions del Tibidabo (els que l\’heu feta recordareu que s\’acabava en una esplanada abans d\’arribar-hi), que és el lloc de l\’arribada original dels dos primers anys.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.