Obertes les inscripcions per a la Mitja Marató de Ripoll. 21-nov-2010.

0
489

Mitja Marató Ripoll 2010. Ja es pot inscriure\’s al XXXII Campionat Internacional d\’Atletisme de Fons del Ripollès que es farà el dia 21 de novembre de 2010 pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Aquesta és una de les proves atlètiques més antigues del calendari català de curses de fons i és coneguda, entre altres coses, pel seu magnífic entorn natural, pel seu perfil suau tot i trobar-se en una zona muntanyenca, per disposar d\’una carretera tancada exclusivament per als atletes, i pel magnífic ambient que acompanya a tots els partipants i acompanyants durant la cursa. | En aquesta edició es potenciarà encara més l\’ambient pels acompanyants tant pel dia de la cursa -a l\’entorn del monestir de Ripoll- com pel dia anterior -quan es tornaran a repetir les curses infantils de curta distància, al Passeig de Sant Joan de la vila-. Això combinat amb l\’àmplia oferta turística de Ripoll, fan que el cap de setmana del 20 i 21 de novembre sigui una proposta ideal per a gaudir tota la família del Bressol de Catalunya en un ambient atlètic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.