Es presenta el Mercat de Muntanya Activa de Vic

0
381

Vic es transforma durant 3 dies en un parc temàtic del lleure de muntanya d’accés gratuït Més de 100 activitats per que tothom gaudeixi de la muntanya
Aquest vespre s’ha presentat a les instal·lacions de l’INEF de Barcelona el Mercat de Muntanya Activa de Vic que tindrà lloc els propers dies 12, 13 i 14 de novembre. Aquest projecte dóna continuïtat al Saló de la Muntanya que enguany celebra 30 anys de tradició. La ciutat de Vic durant 3 dies es transformarà en un parc temàtic del lleure de Muntanya. Personalitats destacades del món de l’esport com Nani Roma, pilot del Dakar; Marcel Zamora, Triatleta; Francesc Terés, ultrafondista i Sílvia Vidal, escaladora, han donat suport a aquesta iniciativa. La presentació ha estat conduïda pel conegut actor Miquel Àngel Ripeu del Polònia i del Kracovia. | Josep Comas, director del IMPEVIC, entitat promotora del projecte, ha destacat que “aquest Mercat de Muntanya Activa es obert a tothom, i on tots els públics que estimin la muntanya hi tenen cabuda”. Afegeix “ Hem dissenyat un producte pensant per que el públic pugui venir, provar, gaudir i ser partícip de les més de 100 activitats que tindran lloc ” Durant tot el cap de setmana la ciutat de Vic es transformarà en un espai “global” que aproximarà a tots els visitants tot el lleure de la muntanya. Una proposta ambiciosa i pionera que pretén rebre a més de 15.000 visitants d’arreu de Catalunya en aquesta edició El visitant podrà gaudir durant 3 dies de més de 100 activitats diferents, en llocs repartits per tota la ciutat i les seves proximitats. Tot l’univers del lleure de la muntanya en una ciutat, des del Caiac, passant per l’escalada, a l’esqui, fins a conèixer les ultimes novetats referent al món que envolta els caçadors de bolets. L’esquí serà present en les seves diferents especialitats, esqui alpí, esquí de fons i de muntanya juntament amb les noves i originals activitats com el simulador de tormentes per poder testar tot el material en les pitjors condicions climatològiques, simulador d’escalada en gel, simulador de bolets, parapent, espeleologia o assegurar una aresta. A més de les activitats, tant l’allotjament com la restauració típica de la muntanya estaran presents amb diverses propostes, des del turisme rural, als hotels i càmpings. Empreses del sector del lleure, d’organització de viatges d’aventura, paint balls o viatges en globus. La proposta es una fira interactiva on els materials es proven i les activitats es viuen. Un espai on es reuneixen diverses especialitats de la indústria turística i esportiva de muntanya. Adreçat a professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya, els objectius principals son difondre i promocionar serveis i productes de lleure. Un aparador immillorable per veure i provar totes les novetats dels principals fabricants de material específic per aquests esports. Tanmateix el públic disposarà d’una secció de productes de segona mà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.