CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
420

José Manuel Granadero i Mònica Ardid, Campions
Aquest diumenge 27 de maig s\’ha celebrat la novena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya a Vacarisses, en el marc de la tercera Cursa de la Campana – Cursa de Muntanya de Vacarisses. José Manuel Granadero (CA Igualada) ha revalidat el títol català d\’aquesta disciplina amb un temps de 51\’38”. En segona posició s\’ha classificat Benito Ojeda (ADC) amb 51\’46” i tercer ha estat Just Sociats (CA Manresa) amb 52\’25”. En dones, la Campiona ha estat Mònica Ardid (UA Terrassa) amb un temps de 1h01\’31”, la segona plaça ha estat per a Laia Andreu (CA Vic) amb 1h02\’41” i la tercera per a Anna Cos (CN Terrassa) amb 1h11\’35”. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.