Albert Parreño (Club VO2) i Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) Guanyadors del triatló de Salou

0
556

La turística població Tarragonina de Salou va acollir la 4ª i darrera etapa de les multitudinàries Asics Triathlon series by Ibercaja 2010 , amb una inscripció molt propera a les 900 sol·licituds i dels que finalment 797 participants (70 fèmines) van creuar la línia d’arribada instal·lada en el cèntric Passeig de Jaume I el Conqueridor.La competició es va desenvolupar sota la distancia sprint començant amb 750 metres de natació a mar obert per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme, en un traçat urbà de dues voltes amb llargues rectes però en continus tobogans a on el vent de cara va fer estralls entre els triatletes endurint aquest segment de ciclisme , tot seguit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu , també dues voltes per tota la façana litoral.| A la categoria masculina victòria molt treballada ja que fins els darrers metres de la cursa a peu no es va posar al capdavant de la cursa , pel triatleta encara a la categoria sub-23 , Albert Parreño (Club VO2) guanyador amb un temps final de 57 minuts i 53 segons , aconseguint una avantatge de 10 segons per davant del triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa)completant el podi com 3ª classificat Miquel Blanchart (Club Natació Sabadell). A la vessant femenina victòria per la triatleta de Moià , Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) autora dels millors parcials de ciclisme i cursa a peu i un temps final de 1 hora 9 minuts i 27 segons , trencant la cinta de meta amb 58 segons per davant de la sub-23 i vigent sots-campiona de Catalunya Absoluta a la distancia olímpica , Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms) i 3ª classificada Judith Corachan (Club Natació Prat-triatló) Peu de foto : Miquel Blanchart (3º)Albert Parreño ( 1º)Xavier Llobet (2º)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.