Albert Parreño (Club VO2) i Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) Guanyadors del triatló de Salou

0
620

La turística població Tarragonina de Salou va acollir la 4ª i darrera etapa de les multitudinàries Asics Triathlon series by Ibercaja 2010 , amb una inscripció molt propera a les 900 sol·licituds i dels que finalment 797 participants (70 fèmines) van creuar la línia d’arribada instal·lada en el cèntric Passeig de Jaume I el Conqueridor.La competició es va desenvolupar sota la distancia sprint començant amb 750 metres de natació a mar obert per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme, en un traçat urbà de dues voltes amb llargues rectes però en continus tobogans a on el vent de cara va fer estralls entre els triatletes endurint aquest segment de ciclisme , tot seguit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu , també dues voltes per tota la façana litoral.| A la categoria masculina victòria molt treballada ja que fins els darrers metres de la cursa a peu no es va posar al capdavant de la cursa , pel triatleta encara a la categoria sub-23 , Albert Parreño (Club VO2) guanyador amb un temps final de 57 minuts i 53 segons , aconseguint una avantatge de 10 segons per davant del triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa)completant el podi com 3ª classificat Miquel Blanchart (Club Natació Sabadell). A la vessant femenina victòria per la triatleta de Moià , Nuria Padrisa (Club Natació Reus Ploms) autora dels millors parcials de ciclisme i cursa a peu i un temps final de 1 hora 9 minuts i 27 segons , trencant la cinta de meta amb 58 segons per davant de la sub-23 i vigent sots-campiona de Catalunya Absoluta a la distancia olímpica , Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms) i 3ª classificada Judith Corachan (Club Natació Prat-triatló) Peu de foto : Miquel Blanchart (3º)Albert Parreño ( 1º)Xavier Llobet (2º)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.