Fira del Llibre de Muntanya

0
561

El proper cap de setmana 2 i 3 d\’octubre tindrà lloc la 9a edició de la Fira del Llibre de Muntanya i es farà a Tavertet.La inauguració oficial tindrà lloc a les 12 del migdia amb la presidència de Sr. Xavier Castellà Casas, secretari general del departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i pel president d’honor de la fira d’enguany Sr. Joan Cervera i Batariu
A la fira hi participen gairebé totes les editorials i llibreries especialitzades més importants de tot l’estat espanyol, clubs excursionistes que publiquen i les federacions relacionades amb la muntanya.El tema a tractar a la fira serà “Les dinàmiques actuals del món rural” i per tant, paral·lelament a la fira hi haurà una intensa activitat cultural en forma de conferències i projeccions, que han organitzat l’Institut Català d’Estudis Agraris (ICEA) i la Fundació del Món Rural. Personalitats del món científic han preparat les conferències que tindran lloc el dissabte i el diumenge a la tarda.| El Club Excursionista de Gràcia organitza a través de la sra. Mº Dolors Làzaro una taula rodona sobre “l\’Excursionisme avui i el seu futur”.La mateixa serà moderada pel president de l\’entitat el sr. Francesc Sanahuja.Els ponents seran: Sr.Francesc Roma (Dr. en Geografia Humana), Miquel Molina (del diari La Vanguardia), sr.Daniel Planas (president de la FEEC), i Víctor Riverola (periodista d\’Onda Ràdio i escriptor). La tradicional projecció alpinística anirà a càrrec del conegut reporter gràfic i alpinista de \”Al Filo de lo Impossible\” de TVE, Ferran Latorre.La projecció farà un repàs de la seva vida alpinística.Hi haurà una actuació del poetes de Tavertet, Carme Tulón i Eduard Miró, que presentaran el Recital poeticomusical i audiovisual \”Morir d’amor a Tavertet, al capvespre\”, Per a la cloenda de la Fira hi haurà l\’actuació de LES VIOLILES – Folk alla corda. Un grup incipient de joves violinistes i contrabaix dirigits per el concertista Albert Gumí. Altres activitats seran la cursa d’orientació del Collsacabra puntuable per la Copa Catalana de Curses de la FCOC que organitza Unió Excursionista de Vic i, un curset d’iniciació al GPS Magellan.Hi haurà jocs per a la mainada, un circuit d’aventura amb rocòdrom i, una gegantesca tirolina per sobre els cingles de Tavertet organitzada per Anigami Esporta i Aventura.Trobarem també el V Concurs de Fotografia Digital i no faltaran uns quants artesans oferint els seus productes.\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.