DUATLÓ D’ALTA MUNTANYA

0
2942

Agustí Roc (Club Triatló Costa Barcelona-Maresme) i Ester Hernández (Centre Excursionista Súria) s’imposen al duatló de Queralbs
La celebració de la tretzena edició de la duatló d’alta muntanya de Queralbs ha posat punt i final al circuit de les Salomon XM duathlon series by Buff i a la Lliga Nacional de l’especialitat , desprès de les dues primeres etapes a Espot i Vilallonga de Ter. La competició amb sortida i arribada a Queralbs (1.230 metres d’altitud) ha tingut una participació de 489 duatletes ( 20 fèmines )que han superat el recorregut que s’ha configurat amb el format de 11 quilòmetres inicials de ciclisme de muntanya (btt) sempre en ascens fins la zona de transició fitxada al paratge de Fontalba (2.070 metres d’altitud) per continuar amb una cursa a peu de 14 quilòmetres amb el pas pel cim del Puigmal (2.913 metres d’altitud) i posterior tram de baixada passant per la zona del Santuari de Núria (1.960 metres d’altitud) fins arribar de nou a Fontalba i començar el vertiginós descens de 11 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) . | Totalitzant 1.950 metres de desnivell positiu acumulat. A la categoria masculina triomf per Agustí Roc (Club triatló costa Barcelona-Maresme) aprofitant la seva millor especialitat i marcant el millor parcial a la cursa a peu creuant la línea de meta amb un temps total de 2 hores 39 minuts i 5 segons , amb una avantatge de 2 minuts i 34 segons al segon classificat Àleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) autor del millor parcial a els primers 11 quilometres de ciclisme de muntanya (Btt) completant aquest podi de luxe com 3º classificat el vigent Campió de Catalunya de duatlons de muntanya , Francesc Freixer (Club Natació Vic-etb).Dins de la classificació per equips 1º lloc pel Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Roqué-Domenge) que amb aquesta actuació també han conquerit el títol de Campions de Lliga de 1ª divisió dels duatlons d’alta muntanya 2010. 2º lloc per la Unió Excursionista Matadepera (Aurell-Gutés-Florensa) 3º lloc Club excursionista Callús (Vidal-Moreno-Botello). A la vessant femenina aclaparadora victòria per segon any consecutiu i més de 20 minuts d’avantatge i un temps final de 3 hores 12 minuts i 56 segons per Ester Hernández (Centre Excursionista Súria) a la 2ª classificada la Donostiarra i vigent campiona de Catalunya de duatlons de carretera Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon )completant el podi Laia Andreu (Feec).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.