Diumenge vaig córrer la 37ª edició de la Real Berlin Marathon.

0
331

Vaig finalitzar en 13ª posició de la general i 2º atleta europeu amb una marca de 2h15´28´´, el que suposa una nova marca personal, rebaixant 59 segons l´anterior marca que vaig realitzar al febrer a la marató de Sevilla. La climatologia no ens va ser gens favorable amb 9ºC i una pluja intensa durant tota la prova. El pas per la mitja marató va ser de 1h06´53 darrera de la llebre que ens va portar fins el km 30 a Jose Carlos Hernandez (va finalitzar 11é amb 2h13´46) M.A Gamonal (que es va retirar en el km 22) i jo, pero a partir del km 32 les cames ja no em responien igual i tots els bassals eres com una ria d´obstacles. | La valoració és molt positiva i ara després del descans començar amb moltes ganes de preparar la nova temporada amb vista a la propera marató a la primavera del 2011.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.