Diumenge vaig córrer la 37ª edició de la Real Berlin Marathon.

0
417

Vaig finalitzar en 13ª posició de la general i 2º atleta europeu amb una marca de 2h15´28´´, el que suposa una nova marca personal, rebaixant 59 segons l´anterior marca que vaig realitzar al febrer a la marató de Sevilla. La climatologia no ens va ser gens favorable amb 9ºC i una pluja intensa durant tota la prova. El pas per la mitja marató va ser de 1h06´53 darrera de la llebre que ens va portar fins el km 30 a Jose Carlos Hernandez (va finalitzar 11é amb 2h13´46) M.A Gamonal (que es va retirar en el km 22) i jo, pero a partir del km 32 les cames ja no em responien igual i tots els bassals eres com una ria d´obstacles. | La valoració és molt positiva i ara després del descans començar amb moltes ganes de preparar la nova temporada amb vista a la propera marató a la primavera del 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.