INAUGURACIÓ DE LA PISTA COBERTA DE SABADELL

0
420

Aquest diumenge 26 de setembre s’ha realitzat la inauguració de la nova Pista Coberta d\’Atletisme de Catalunya a Sabadell.
Fotos de la jornada.
A l’acte ha estat presidit per l’alcalde de Sabadell, Manel Bustos, i hi han assistit les personalitats representants de totes les institucions de Catalunya i l’Estat, encapçalades pel President de la Generalitat de Catalunya, Josep Montilla. També cal destacar la presència del President de la Real Federación Española de Atletismo, José María Odriozola i el President de la Federació Catalana, Romà Cuyàs.| Aquesta mateixa temporada que en breu començarà, la nova pista de Sabadell albergarà el primer Campionat d’Espanya de la seva història, organitzant la Copa del Rei i de la Reina el proper 22 de gener. També es realitzarà el Campionat d’Espanya de Júnior de Pista Coberta els propers 5 i 6 de març de 2.011, els corresponents Campionats de Catalunya i les diferents competicions pròpies del calendari català de pista coberta. En el seu discurs, l’alcalde Manel Bustos, també ha anunciat el compromís per part del president José María Odriozola d’adjudicar l’organització del Campionat d’Espanya Absolut de 2.012 a Sabadell i de presentar candidatura per a aconseguir l’organització d’uns Campionats d’Europa en breu. Ha estat una matinal plena d’emocions on s’ha de destacar la gran presència de públic que pràcticament han omplert les 2.500 localitats de que disposa aquesta moderna instal·lació. S’han realitzat competicions populars on també s’han afegit atletes com José Luís Blanco, recent medallista al Campionat d’Europa de Barcelona, o llegendaris com els sabadellencs Carme Valero i Josep Molins. També s’han realitzat proves a la nova pista on han participat atletes de nivell com Anna Pinero, Miquel Quesada i Xavier Carrión, entre d’altres. Integrada paisatgísticament en l’entorn del riu Ripoll, formant part del Complex Esportiu de Sant Oleguer, la instal·lació compta amb 12.700 metres quadrats de superfície construïda i ha comportat una inversió d’uns 14 milions d’euros. Té una capacitat per a 2.500 persones. En el finançament hi han participat diferents organismes públics, com el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l\’Ajuntament de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.