Èxit de la 9a Marxa Popular contra l’Alzheimer

0
2231

Una vegada més el Club d’Atletisme 100 x 100 Fondistes de Tàrrega i l’Associació Alzheimer de Tàrrega van organitzar la seva marxa contra aquesta malaltia. Va ser el passat diumenge dia 26 de setembre com a punt d’inici la plaça del Carme i el recorregut habitual: Tàrrega-Verdú-Tàrrega. El gairebé centenar de participants van sortir en dos torns, el primer a les 9 del matí, els caminadors, i el segon, els corredors, a les 10 hores. Els participants a l’arribar a Verdú van gaudir d’un petit piscolabis i de líquids per l’avituallament i despres a l’arribar a Tàrrega de nou van disfrutar d’un entrepà, de granissat de la Jijonenca, i de tot tipus de refrigeris. Ademes van comptar amb el grup de percussió Batbatuka, que va animar l’arribada a la plaça del Carme, en un dia fresquet pero ideal per a caminar o còrrer. Cal destacar d’aquesta edició l’èxit doble de la marxa: d’una banda la recaudació, destinada integrament a l’Associació Alzheimer, que va ser de 525 euros i de l’altra el nombre de participants, que van arribar gairebé al centenar. Dos rècords que esperem poder supera el proper any amb l’ajuda de tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.