XXII CURSA DE FONS A SANT MUÇ

0
412

GRAN PREMI TMA
La Unió Atlètica Rubí amb el suport d’Ajuntament de Rubí i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme , organitza la XXII CURSA DE FONS A SANT MUÇ Diumenge 10 d’octubre de 2010 a les 10:30 hores La distància serà de 10.000 metres. Cursa homologada pel Comitè de Jutges de la FCA i amb cronometratge de ChampionChip. La sortida i l’arribada s’efectuarà a la Rambla del Ferrocarril, davant mateix de l’estació de Rubí dels ferrocarril catalans.| També hi hauran quatre curses infantils gratuïtes que començaran a les 9:45 amb sortida al mateix lloc. Cursa de Fons: Premis en metàl·lic: Homes Dones 1er classificat 400 euros 400 euros 2on classificat 250 euros 250 euros 3er classificat 150 euros 150 euros 4art classificat 100 euros 100 euros 5è classificat 50 euros 50 euros Només podran optar als premis econòmics aquells atletes que tinguin degudament tramitada la llicència de la Federació Catalana d’Atletisme. Trofeu als 5 primers classificats de la general i al 3 primers de cada categoria masculina i femenina. Tindrà trofeu el primer atleta local de la general masculina i femenina. ( es consideraran locals els atletes que resideixin a Rubí o pertanyin a la U.A.R) El atletes que tinguin premi a la general no el tindran a la seva categoria (excepte en la local) Cursa infantil: Tindrà trofeu el primer classificat i medalla el segon i el tercer masculí i femení de cada categoria Tots els atletes participants a la Cursa infantil, rebran una samarreta de l’Escola d’Atletisme. INSCRIPCIONS: Per Internet omplint el formulari d’inscripció de la nostra pàgina web http://www.uar.es o http://www.atletisme.cat i/o als punts presencials habituals. No s’admetran inscripcions per telèfon n’hi per fax. La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa. La quota d’inscripció serà de 12 euros, 11 euros amb xip propi (les curses infantils seran gratuïta) El tancament d’inscripcions als punts presencials serà com a màxim el dimecres 6 d’octubre i per internet el divendres 8, sempre hi quan no s’hagi completat el màxim de participació. CURSA LIMITADA A 1200 INSCRITS. El mateix dia de la cursa, el preu de la inscripció serà de 15 € ¡si queden!. Aquesta cursa es regeix pel reglament oficial de la Comissió de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. Tots els atletes participants a la Cursa de Fons 10 km, rebran una bossa d’esport amb disseny exclusiu i altres obsequis per gentilesa dels nostres col·laboradors i la PARTICIPACIÓ ESPECIAL DE LA EMPRESA PATROCINADORA D’AQUESTA CURSA: TMA. També hi haurà un magnífic sorteig de regals i pernils del mercat de rubi entre tots els participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.