Salou és territori de Triatló

0
490

Aquest diumenge es disputa la cinquena edició del triatló de Salou (distancia Sprint : 750m de natació, 20km de bici, 5km a peu) li donarà un toc esportiu i festiu al passeig marítim Jaume I, amb la invasió de 1000 esportistes. La carrera ja és una cita habitual de la Costa Daurada. Però aquest any, l\’esdeveniment comporta un fort element simbòlic… Serà l\’última etapa del Asics Triathlonseries versió 2010, i sobretot l\’última vegada que el Triatló de Salou es disputa en aquest format. El 5 de Juny 2011, la prova es transformarà per convertir-se en el ExtremeMan 226 Salou – Costa *Daurada. Luis Genero, director de l\’organització Win Sports Factory, ens parla de la prova i del seu futur.| Quin és l\’objectiu del Triatló del proper diumenge? Tindrem més participants que mai aquest diumenge, amb gairebé 1000 inscrits! El nostre objectiu és senzillament que cadascun pugui gaudir d\’una carrera molt divertida, en molt bones condicions, com sigui el seu nivell. També serà important per a nosaltres celebrar aquest final de la temporada del Asics Triathlonseries by Ibercaja de la millor manera, ja que el triatló de Salou sortirà del circuit Triathlonseries per integrar la marca *ExtremeMan a partir de l\’any que ve. Que és ExtremeMan ExtremeMan és una nova marca de Triatló de Llarga Distància creada en 2010. La nostra idea és d\’aplicar la nostra experiència acumulada en el Asics Triathlonseries by Ibercaja per desenvolupar proves de major format, on podrem expressar plenament la nostra manera de concebre el Triatló. El primer acte va tenir lloc a Menorca el passat 12 de Setembre. El segon serà a Salou, el proper 5 de Juny, amb les distàncies de 3,8km de natació, 180km de bici i 42km a peu. Perquè ExtremeMan ha triat Salou? Salou té el perfil ideal per a l\’organització d\’una prova d\’aquestes característiques. Primer, les carreteres de Tarragona ens permeten proposar als triatletes un circuit de bici impressionant i excepcional, amb una sola volta de 180km. Segundo, l\’oferta turística i hostelera de Salou és immillorable, amb una bona accessibilitat i moltes recursos. Aquest cocktail reuneix tots els ingredients per seduir no solament als esportistes, sinó també als seus acompanyants. Això és la clau.
Data : Domingo 26 de Setembre Lloc : Salou / Platja Aixequi / Passeig Maritim Hora de sortida : 8.30 Participants : 1000 Distàncies : 750m de natació / 20km amb bici / 5km a peu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.