INAUGURACIÓ DE LA PISTA COBERTA DE SABADELL

0
319

El proper diumenge 26 de setembre a partir de les 10\’00 hores, es realitzarà l\’acte d\’inauguració de la nova Pista Coberta d\’Atletisme de Catalunya. La matinal començarà amb proves de relleus i concurs de salts fins arribar al mig dia on es realitzarà la Inauguració Oficial de la instal·lació. Amb aquest nou equipament, l\’atletisme català disposarà d\’una moderna instal·lació on es podrà dur a terme competicions i proves en la modalitat de pista coberta. | Acollirà de forma permanent els Campionats de Catalunya i podrà ser seu de campionats estatals i competicions internacionals. Integrada paisatgísticament en l\’entorn del riu Ripoll, formant part del Complex Esportiu de Sant Oleguer, la instal·lació compta amb 12.700 metres quadrats de superfície construïda i ha comportat una inversió d\’uns 14 milions d\’euros. Té una capacitat per a 2.500 persones. En el finançament hi han participat diferents organismes públics: el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l\’Ajuntament de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.