10 km del CN Sabadell

0
403

El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, el dia 17 d’octubre del 2010 a les 10 del matí, la Cursa de 10 km. del CNS. Aquesta prova oberta a tots els majors de 14 anys, sense distinció de categoria, sexe o nacionalitat, la distància és de 10 km. certificada per la Federació Catalana de d’Atletisme, la sortida i l’arribada estan situades al Club Natació Sabadell.| L’avituallament serà al km. 5 i a l’arribada. Tots els principiants, pel sol fet d’acabar la cursa, rebran un obsequi, Les categories es regiran per l’any de naixament i quedaran establertes, tant per a la masculina com per a la femenina.
Tota la informació a la web del CN Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.