LA RFEA SEL.LECCIONA RIOS PER ANAR AL MUNDIAL DE MITJA MARATÓ

0
492

La RFEA ha fet publica avui la sel.lecció que representarà a Espanya en el proper Campionat del Mon de Mitja Marató que es celebrarà el proper 16 d\’octubre a Nanning (Xina), i en ella, hi ha l\’atleta de CA Manresa JOSE RIOS, recent campió d\’Espanya d\’aquesta distància amb 1h04\’46\”. Juntament amb RIOS, formaràn equip els dos atletes manxecs PEDRO A. SANTOS (Puma Chapin Jerez) i RACHID NADIJ (Atletismo Albacete). RIOS que aquest any ha aconseguit dos titols estatals en 10 quilometres i en Mitja Marató, a mès d\’interesants registres en 5000 (13\’53\”) i en 10000 metres en pista (29\’04\”) estarà de nou en una gran competició internacional.| Amb aquesta nova convocatoria internacional, RIOS podrà acabar la temporada 2010 amb un bon regust, desprès de l\’abandonament que va haver de patir per lesió en el darrer Campionat d\’Europa de Barcelona quan disputava la Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.