9a Marxa Popular contra l’Alzheimer

0
441

El proper diumenge dia 26 de setembre el club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tarrega conjuntament amb l’Associació Alzheimer organitza la 9a Marxa Popular contra l’Alzheimer. El recorregut serà d’uns 8/10 km aproximadament desde Tàrrega a Verdú i despres tornada de nou cap a Tàrrega. La sortida s’efectuarà dels de la plaça del Carme “el pati”, a les 9 h del matí pels caminadors i a les 10 h pels corredors. A la tornada a Tàrrega hi haurà un esmorzar popular i animació amb el grup de percussió Batbatuka. L’aportació es voluntària i tots els fons recaudats seran destinats a l’Associació Alzheimer de Tàrrega. Les inscripcions es podran fer el mateix dia de la marxa mitja hora abans de la sortida a la plaça del Carme. Cal recordar que la marxa no es competitiva i que el recorregut es fa per camins de terra de la comarca de l’Urgell, una bona oportunitat per descobrir el nostre territori mes proper.| Mes informació a www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.