9a Marxa Popular contra l’Alzheimer

0
332

El proper diumenge dia 26 de setembre el club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tarrega conjuntament amb l’Associació Alzheimer organitza la 9a Marxa Popular contra l’Alzheimer. El recorregut serà d’uns 8/10 km aproximadament desde Tàrrega a Verdú i despres tornada de nou cap a Tàrrega. La sortida s’efectuarà dels de la plaça del Carme “el pati”, a les 9 h del matí pels caminadors i a les 10 h pels corredors. A la tornada a Tàrrega hi haurà un esmorzar popular i animació amb el grup de percussió Batbatuka. L’aportació es voluntària i tots els fons recaudats seran destinats a l’Associació Alzheimer de Tàrrega. Les inscripcions es podran fer el mateix dia de la marxa mitja hora abans de la sortida a la plaça del Carme. Cal recordar que la marxa no es competitiva i que el recorregut es fa per camins de terra de la comarca de l’Urgell, una bona oportunitat per descobrir el nostre territori mes proper.| Mes informació a www.fondistestarrega.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.