Outdoor Sports Experience apropa els esports a l’aire lliure a Barcelona

0
427

Els dies 2 i 3 d’octubre la capital de Catalunya acollirà a Montjuïc l’Outdoor Sports Experience, un esdeveniment que barreja les activitats esportives a l’aire lliure de caràcter popular amb les competicions d’alt nivell.
L’entrada i les activitats seran gratuïtes per apropar als nens i als grans el món dels esports a l’aire lliure. Novetat d\’última hora: José Antonio Hermida, que recentment s\’ha proclamat campió del Món de Cross-Country, i Marga Fullana estaran en l’OSE durant la jornada de bicicleta de muntanya. L’Outdoor Sports Experience neix de les ganes d’aproximar al gran públic a la pràctica d’esports a l’aire lliure, en un entorn tan poc habitual com la ciutat de Barcelona. Activitats com poden ser rutes en BTT, curses de muntanya, nòrdic walking, l’escalada, l’orientació seran algunes de les que es podran fer en aquest esdeveniment lúdic, esportiu i participatiu que omplirà d’ambient l’exterior del Palau Sant Jordi i la Muntanya de Montjuïc.| Les diferents cares dels esports a l’aire lliure El festival serà un esdeveniment marcat per activitats esportives, familiars i populars per una banda i per competicions d’alt nivell i activitats professionals per un altra, on es podran veure tres vessants: • Lúdica, esportiva i participativa que comptarà amb dos tipus d’activitats esportives diferenciades. Per una banda les familiars i populars i per altra les competicions oficials adscrites a diferents federacions. Així es barrejaran caminades populars, geocaching, nordic walking, tirolines, rocòdroms, jocs, atraccions, gimcanes i concursos, amb el Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional de BTT, entre moltes d’altres. • Espectacle i actuacions amb shows, exhibicions, demostracions, animació i activitats com escalada, boulders, música, moda outdoor i cursos infantils. • Comercial i d’actualitat en una fira del sector i relacionats amb novetats de fabricants, accessoris, complements, moda, turisme actiu, clubs, botigues, distribuïdors i entitats, entre d’altres. De l’ampli ventall d’activitats previstes algunes són programades, és a dir un dia i hora determinades i d’altres són permanents a les quals es pot participar durant les hores que el recinte sigui obert. En ambdós casos es requereix registrar-se prèviament, en el cas de les activitats permanents de manera presencial el mateix dia i a les competicions i activitats amb places limitades és recomanable fer una preinscripció via web. La informació respecte a les activitats i inscripcions la trobareu a www.ocisport.eu/ose Ambient popular amb activitats obertes a tothom L’accés a l’esdeveniment serà lliure, i un cop allà, hom trobarà una zona d’exposició de productes i oferta turística vinculada a les activitats a l’aire lliure a més d’activitats permanents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.