El triatló de Salou tanca el Asics Triathlonseries versió 2010

0
413

L\’Asics Triathlonseries by Ibercaja 2010 toca la seva fi… Amb el Triatló de Salou del proper diumenge 26 es tanca la temporada del popular circuit català. 5000 triatletes han acudit a les quatre cites del calendari Triathlonseries aquest any, reafirmant la vitalitat del triatló, un esport en plena explosió. Aquest diumenge, a les vuit del matí, al voltant de 1000 triatletes envairan la platja de Llevant i el passeig marítim de Salou per gaudir de l\’última etapa del Asics Triathlonseries by Ibercaja 2010. | La Costa Daurada serà el terreny ideal per celebrar el final de la temporada disputant un triatló entretingut, ràpid i divertit. Els participants hauran de recórrer 750m de natació, 20km amb bici (dues voltes) i 5km a peu (dues voltes). El líder de la classificació general, Xavi Llobet (CN Manresa), haurà d\’emprar-se a fons per aconseguir un nou triomf, enfront d\’Albert Pareño (VO2), que ho havia guanyat sobre un format idèntic en el triatló de la Vila (Barcelona). La prova promet ser espectacular, amb un circuit que permetrà al públic no perdre\’s gens de la lluita per la victòria. S\’esperen unes 2500 persones a Salou aquest cap de setmana per assistir a l\’esdeveniment!
Data : Domingo 26 de Setembre Lloc : Salou / Platja Aixequi / Paseig Maritim Hora de sortida : 8.30 Participants : 1000 Distàncies : 750m de natació / 20km amb bici / 5km a peu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.