Calendari de la Revista Marathon 2011

0
442

INSCRIPCIÓ al CALENDARI 2011 de Curses de Fons i altres Proves Populars mitges maratons, maratons, ultrafons, curses per asfalt, de muntanya, pujades i baixades, duatlons, triatlons, cros, caminades, marxes i travesses… Amic organitzadors: La Comissió de Curses de Fons conjuntament amb la Revista MARATHON comencem a adreçar-nos a vosaltres per demanor-vos, un cop més, la vostra col•laboració per la confecció del proper CALENDARI-2011. Els interessat us demanem l’enviament i el pagament el més aviat possible, trobareu la butlleta per a emplenar la pàgina web: revistamarathon.com| LA INSCRIPCIÓ AL CALENDARI ANUAL INCLOU: 1) Menció de la prova al Calendari Petit de Butxaca del qual s’imprimeixen 50.000 exemplars i que es distribueixen al llarg de l’any 2011 en botigues d’esports, clubs, proves, etc. (100 unitats per organitzador). 2) Rebre la revista Marathon cada mes amb tota l’actualitat esportiva de fons de Casa Nostra. 3) Abans de la prova: anunci gratuït a mida d’un mòdul al CALENDARI de la revista Marathon del mes anterior al de la prova. (per a mides més grans consulteu les nostres econòmiques tarifes de publicitat). (a partir de 70 euros teniu un anunci doble on podeu publicar la caràtula del tríptic o d’imatge del cartell oficial). 4) Després de la prova: Publicació d’una crònica de la competició amb imatges, entre 2 i 4 planes; al final de cada reportatge s’inclourà una banda amb els logotips dels patrocinadors principals. 5) Sistema d’avís abans d’imprimir el calendari, en cas d’altres proves similars en la mateixa data. 6) Anunci gratuït en Marathon, al llarg de l’any, per a informar d’un canvi en la data de celebració. Per a més informació no dubteu en trucar-nos al 652 52 90 90.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.