FINAL 1a CRONOMILLA DE LES ROQUES BLANQUES

0
417

La 1a Cronomilla de les Roques Blanques, organitzada per la Unió Atlètica Terrassa – Secció Excursionisme, arriba a la seva prova Final el proper diumenge 26 de setembre, a les 9:00h del matí, a Can Candi.
Dues prèvies han estat realitzades, els dies 24 d’abril i 11 de juliol, per aconseguir l’ordre de sortida dels corredors i corredores a la fase Final. | Els participants hauran de superar 1800m de recorregut , amb un desnivell de 110m, per poder puntuar a la Classificació i, optar pels 3 premis del pòdium masculí absolut i, els 3 premis del pòdium femení absolut. Els temps acreditats pel corredors més destacats són de 6:52, de Javi Lopez a la categoria masculina i , de 10:01, d’ Eva Cantero a la categoria femenina. Ambdós corredors pertanyen a la UA Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.